This website requires JavaScript.

Tysk vin stormer frem

En ung generation af tyske vinmagere ønsker at lave egen vin med fokus på terroir og kvalitet i stedet for at levere druer til masseproducenter. Weingut Rings fra Pfalz, Weingut Landerer fra Baden og Weingut Gysler fra Rheinhessen er perfekte eksempler på tyske vingårde, der tilbyder seriøse tørre vine på kendte druer som Pinot Noir (Spätburgunder), Chardonnay, Pinot Gris (Grauburgunder) og Pinot Blanc (Weissburgunder).

Nyhed! Langlois – en sand Crémant de Loire specialist

Langlois holder til i Saumur i Loire og er et af de historiske Crémant de Loire huse og et referencepunkt til vinen. Det hele begyndte i 1885 med Édouard Langlois og hans hustru Jeanne Chateau, og i dag har huset opnået et ry som en af de seriøse producenter af Crémant de Loire. Champagnehuset Bollinger var så imponerede over kvaliteten af Langlois’ mousserende vine, at de slog sig sammen med Langlois i 1973.

Bæredygtighed og socialt ansvar er meget vigtigt for dem, og siden 2000 har de været medlem af foreningen Terra Vitis, som er fortalere for ansvarsfuld vindyrkning. De forventer økologisk certificering af deres druer fra 2025.

Nyheder fra Weingut Rings – “One of the rising stars in Germany” – Parker

I december 2023 udtalte Robert Parker: “Weingut Rings, one of the rising stars in Germany in recent years… Riesling and Pinot Noir in particular… are among the best wines in the Palatinate and also in Germany.”

Rings har i 2024 udvidet sortimentet med flere nyheder: To fantastisk velsmagende hvidvine på et genialt blend af Chardonnay og Weissburgunder, en formidabel mousserende vin på 100% Pinot Noir, Calcaire Blanc de Noirs, og årets rosévin, Fleur de Rosé, lavet på et helt unikt blend af 4 røde druer.

Weingut Rings i Pfalz repræsenterer i sandhed alt det, som den nye generation af vinmagere i Tyskland ønsker. Brødrene Steffen og Andy laver seriøse vine med fokus på terroir og kvalitet på internationale kendte druer som Pinot Noir (Spätburgunder), Chardonnay, Pinot Gris (Grauburgunder) og Pinot Blanc (Weissburgunder). Og så er vinene økologiske.

Nyhed fra Loire!

Amirault i Saint Nicolas de Bourgeuil i hjertet af Loire er både økologisk og biodynamisk certificeret. Familiens dybe overbevisning er, at biodynami opretholder den naturlige balance i hele ejendommen – at økosystemet er i centrum for de energier, der kommer fra jorden (rødder) og rummet (blomster, blade og frugter). Det er med til at skabe den daglige balance og rytme i interaktionen mellem naturen og de ansatte på vingården.

De arbejder ud fra mottoet: “Der er ikke mennesker på den ene side og naturen på den anden side – mennesker er naturen”, Pierre Rabhi, fransk forfatter, landmand og miljøforkæmper.

Vingården har tre forskellige stile af vine i sortimentet: En lang række AOC vine, en serie af naturvine, samt nogle Pet-Nat vine.

HoReCa & B2B

Stor opbakning til Branchesmagning 2024 på Langelinie Pavillonen

“Branchesmagningen er en vigtig del af vores engagement i at styrke vores forhold til både restaurant- og privatkunder. Med denne dag ønskede vi at skabe en unik oplevelse, hvor vores kunder kunne udforske sortimentet og blive inspireret af at få en dybere forståelse og indsigt i vores producenters historie og sortiment. Relationer og netværk er centrale elementer i Erik Sørensen Vin, og vi lægger stor vægt på at opbygge og styrke disse forbindelser både med vores kunder og producenter. Branchesmagningen er en fantastisk mulighed for at dyrke disse relationer og ikke mindst skabe nye”. – lyder det fra salgschef, Mike Samsing.

 

Samarbejdspartnere

Nyheder i sortimentet

Bliv medlem af Vinskolen

Vinskolen – lær om vin og få flere gode vinoplevelser

Med Vinskolen ønsker vi at dele vores passion for vin med dig og præsentere dig for et unikt læringsforløb. Med dit medlemskab i Vinskolen får du mulighed for at lære om vin – fra mark til kælder til glas – og smage et bredt udvalg af vine fra hele verden. Alle vine er selvfølgelig fra Erik Sørensen Vins sortiment.

Besøg vinbutikken i Hellerup

Gå på opdagelse i en verden af vin

I den gamle vinforretning på Bernstorffsvej i Hellerup, hvor virksomheden tog sin begyndelse i 1956, kan du gå på opdagelse i vin fra hele verden. Her møder du erfarne vinkonsulenter/sommeliers, som kan rådgive dig om vinene på hylderne. Du kan også deltage i vinsmagninger og holde events i de hyggelige, uformelle rammer.

"It is very important to me to work and share my love for wine with people who are passionate about what they do".

- Chiara Boschis, E. Pira & Figli