Næsen domineres af den mineralitet, som Chablis er så kendt for, kombineret med elegante noter af hvide og citrus frugter. Smagen er frisk, ren, mineralsk og meget balanceret. Citrusaromaerne bliver hængende i den lange mineralske eftersmag.
Marken Les Pargues ligger lige bag Premier Cru Vaillons og Montmains, og den udsættes for samme vejrmæssige forhold og nyder godt af samme type jord, men vinen koster langt mindre end Premier Cru'erne.
Domaine Servin har en lang historie i Chablis. Huset ejer marker i fire Grand Crus samt i seks Premier Crus. Med respekt for de gamle traditioner, har Francois Servin arbejdet på at bringe domænet helt i top i Chablis. Når der skal plantes nye vinstokke bruges uklonede stiklinger, og de bliver plantet tæt, så rødderne tvinges ned i jorden efter næring. Vinene har en super lækker personlig og bondsk stil med masser af smag og karakter.
"The 30-hectare Domaine Servin, ably directed by François Servin and Australian-born winemaker Marc Cameron, continues to number among Chablis's under-appreciated addresses. An emphasis on massal selections of Chardonnay, long élevage on the lees without any appreciable impact from new oak and an enviable palate of appellations are three of many reasons why these wines deserve to be taken seriously. What's more, they have a well-established track record of graceful evolution. This domaine comes warmly recommended." - William Kelley/Robert Parker aug. '18.