Petit Chablis er den perfekte introduktion til den lette, rene og mineralske stilart med friske aromaer af citrus, der kendetegner de fleste vine fra Chablis. Druerne, som opkøbes til denne vin, håndhøstes og presses forsigtigt i to timer for at opnå en fin seperation af most og skaller. Vinen lagrer i 8-10 måneder på ståltanke.
William Fevre er en af de førende producenter i Chablis med kvaliteter på øverste hylde. William Fevre grundlagde domænet i 1959 med blot 7 hektar. Gennem årene har domænet opkøbt flere parceller, og de ejer i dag 78 hektar, der alle ligger i det historiske Chablis. Heraf er 15,9 hektar Premier Cru og 15,2 Grand Cru.
Domænet arbejder passioneret for at skabe perfekte Chablisvine. Huset har med succes holdt fast i familiens vigtige værdier, og ikke mindst respekten for regionens unikke terroir, samtidig med at de har skabt et moderne vineri, hvor de skaber uimodståelige Chablisvine. I 1998 blev domænet overtaget af familien Henriot, der også står bag det store champagnehus Henriot.
I 1998 blev domænet overtaget af familien Henriot, der også står bag det store champagnehus Henriot. Henriot flyttede vinmager Didier Seguier fra deres Bourgognehus, Bouchard Père & Fils, til William Fevre i Chablis. Han har ændret husets stil fra at være fed og toasty præget af ny eg, til at lade vinene være mere ekspressive af deres individuelle terroirs.
Didier Seguier har med tiden reduceret brugen af ny eg fra omkring 20% til 5%. Vinens potentiale ligger i dens sanselige påvirkning – for Chablis er afledt af vinens terroir, der skaber friskhed og mineralitet, kombineret med vinmagerens formåen, mener William Fevre. Vinene byder på et væld af smagsnuancer, perfekt balance og et unikt udtryk af friskhed og elegance. I Chablis fra William Fevre får du et imponerende glas vin, perfekt til selvforkælelse og deling.