Blød, balanceret og meget velsmagende Chadonnay med en god portion friskhed og syre. Vinen kommer fra vinstokke, der vokser på kalk 850 m.o.h., hvilket bidrager med friskhed til druerne. Mosten gærer og lagrer (6 måneder) i franske egetræsfade og filtreres ikke. Dette giver en fyldigere frugt og mere elegant stil.
"Navnet - der refererer til betydningen 'Ingen fortrydelse' - dukkede op efter god middag med venner. Altid under en god middag ender vi med at snakke om minder. Gode minder fra ungdommen, de lege, vi legede osv. - men med visheden om, at vi lever i nuet og skal tænke på fremtiden” - siger Juan José.
Bodega Cerrón ejes af den utrolig passionerede Juan José Cerdan, der også laver vinen. Han laver sin vin med respekt for gamle traditioner, der kombineres med visionære idéer om fornyelse. Han kombinerer generationers lærdom med den moderne viden indenfor ønologi. Juan José mener, at jorden er en gave, som vores forfædre har givet til os, og det er vores pligt at efterlade den i samme stand som - eller bedre end - det vi har modtaget.
Vingården er certificeret økologisk, og hele den økologiske tankegang er meget vigtig for Juan José, som lægger vægt på sundheden, diversiteten og fremtidsperspektivet i hele økosystemet i tillæg til naturens biologiske cyklusser. Alle druer høstes i hånden, og i kælderen bruges en kombination af gammeldags amfora'er, egetræsfade og ståltanke.
Juan José samler hele sin filosofi i frasen "The New Generation of Old World Wines".
Bodega Cerrón ligger i det lidt mindre kendte vindistrikt Jumilla (DOP), og vingårdens marker ligger i 700-950 meters højde i bjergene i regionen Murcia lige syd for Alicante mellem Barcelona og Málaga. Jorden er sandet med rød ler og meget rig på kalk. Det er ideelle betingelser for økologisk drift, da de undgår sygdomme og skadedyr så højt oppe i landskabet. Høstudbyttet er meget lavt men kvaliteten af druerne høj.
Jumilla har vinmarker, der ligger både i regionen Murcia og Castile-La-Mancha. Området, der ligger højt - 400-900 m.o.h. - har et klima, der præges af både et kontinentalt- og Middelhavsklima med lange, tørre og ekstremt varme somre og korte vintre, der ser lidt frost en gang i mellem. Jumilla er specielt kendt for deres vine på Monastrell (Mourvèdre), der udgør ca. 80% af beplantningen. Andre røde druer er Grenache, Grenache Tintorera og Tempranillo. Distriktets hvide druer er Airén, Pedro Ximénez, Malvasía, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat og Macabeo.