Cinsault-baseret mellemfyldig vin med floralt og friskt udtryk, der giver et autentisk billede af de vine, man finder i Midi. Cinsault indgår ofte i rosévine fra Provence. Druen giver frugt og et friskt "sommer-kick" til vinen, der ideelt nydes under solen - som apéritif med eller uden mad, eller til forårets og sommerens BBQ. Vinen bør nydes ung serveret kølig ved 12-14 grader.
Druerne afstilkes inden presning, og vinen lagrer på stål for friskheden. Terres du Midi IGP er en ny appellation, der dækker kommunerne Aude, Hérault og Gard.
Jeff Carrel er oprindeligt kemiker fra Paris uden vinfamilie. Han læste ønologi af interesse, og det fængede ham mere og mere. Han har i mange år lavet vin for andre rundt om i verden og i forskellige franske vinområder; og senere for sig selv med lejet jord eller købte druer og udlånt kælderudstyr i Sydfrankrig; drevet af sin vedholdende ambition og interesse.
Via sit store netværk, både indenfor handel og de efterhånden mange dyrkere, han har arbejdet sammen med, opererer han som en blæksprutte på mange lokaliteter i hele Languedoc-Roussillon området. I 2017 har han endelig kunnet indrette sit eget domicil i en gammel vinkælder fra 1857 i Corbières, med 31 tanke og diverse egefade, men laver stadigvæk mange af sine vine på andre vingårde. Han ser druesorter, jordbunde, lokale klimaforhold og vinifikationsteknikker som et gigantisk puslespil, han kan udnytte til at lave vine i den stil, han kan lide.