Remordimiento er fløjlsagtig, fyldig, og ikke mindst frisk med imødekommende frugt, balsamisk, frisk og lang.
Vinen laves af gamle vinstokke, Tempranillo, Petit Verdot og Cabernet Sauvignon. Familien var de første til at plante disse druer i regionen. Mosten får en lang kold maceration før gæring, som slutter i små fade af fransk eg. Vinen filtreres ikke, hvilket giver vinen en naturlig, ren aroma af frugt, mens smagen nok er fyldig, men ren og lang. ”Navnet dukkede op efter god middag med venner. Altid under en god middag ender vi med at snakke om minder -og det er netop navnet på vinen! Gode minder fra ungdommen, de lege, vi legede osv -men med visheden om, at vi lever i nuet og skal tænke på fremtiden” -siger ejer og vinmager Juan José om navnet på vinen.
Bodega Cerrón er et lille domæne i bjergene over Alicante. Juan José kalder sine vine ”The New Generation of Old World Wines” og håndlaver økologisk vin, hvor erfaringer fra tidligere generationer kombineres med visionære idéer om fornyelse og den moderne viden indenfor ønologi. Intet er sparet for at skabe en så naturlig vin som muligt; det giver en vin, der er mere indbydende, frisk og lang i smagen. Juan José mener, at jorden er en gave, som vores forfædre har givet til os, og det er vores pligt at efterlade den i samme stand som - eller bedre end - det vi har modtaget.
Vingården er certificeret økologisk, og hele den økologiske tankegang er meget vigtig for Juan José, som lægger vægt på sundheden, diversiteten og fremtidsperspektivet i hele økosystemet i tillæg til naturens biologiske cyklusser. Alle druer høstes i hånden, og i kælderen bruges en kombination af gammeldags amfora'er, egetræsfade og ståltanke.
Juan José samler hele sin filosofi i frasen "The New Generation of Old World Wines".
Bodega Cerrón ligger i det lidt mindre kendte vindistrikt Jumilla (DOP), og vingårdens marker ligger i 700-950 meters højde i bjergene i regionen Murcia lige syd for Alicante mellem Barcelona og Málaga. Jorden er sandet med rød ler og meget rig på kalk. Det er ideelle betingelser for økologisk drift, da de undgår sygdomme og skadedyr så højt oppe i landskabet. Høstudbyttet er meget lavt men kvaliteten af druerne høj.
Jumilla har vinmarker, der ligger både i regionen Murcia og Castile-La-Mancha. Området, der ligger højt - 400-900 m.o.h. - har et klima, der præges af både et kontinentalt- og Middelhavsklima med lange, tørre og ekstremt varme somre og korte vintre, der ser lidt frost en gang i mellem. Jumilla er specielt kendt for deres vine på Monastrell (Mourvèdre), der udgør ca. 80% af beplantningen. Andre røde druer er Grenache, Grenache Tintorera og Tempranillo. Distriktets hvide druer er Airén, Pedro Ximénez, Malvasía, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat og Macabeo.