This website requires JavaScript.
  • 2017 Rioja La Encina Crianza, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

    "Fedme, syre og sødme - kom bare an!". Spansk Rioja lavet på 100% Tempranillo. Den passer perfekt til de mere krydere grillretter, gerne med en god marinade, til lidt federe og fyldigere retter, sammenkogte retter eller vildt.

    Læs beskrivelsen

    Årgang

    2017

    Alc.

    14,5%

    Område

    Rioja

    Land

    Spanien

    Producent

    Obalo, Rioja

    Vinavisen
    Oldenburgs Vinguide 18 / 20
    Læs anmeldelser

    Ikke på lager

    Produktinformation

    Name
    Value
    VintypeRødvin
    DyrkningsmetodeTraditionel
    LandSpanien
    DistriktRioja
    DruesorterTempranillo/Tinto Fino (100%)
    Alkohol %14,5%
    FyldighedMeget fyldig
    TørhedsgradTør
    LukkemetodeKorkprop
    Årgang2017
    FlaskestørrelseHelflaske, 0,75 liter
    Varenummer132617

    Vinavisen

    Denne rødvin er fremstillet på druer fra 45 til 70 år gamle vinstokke. Men det er kun vinstokkene, der er gamle - vinens smag er mere henad den moderne Rioja-stil med mere frugt i front og med friske krydrede noter. Fadmodningen trænger dog også igennem i både duft og smag, og eftersmagen slutter med et tilpas tanninbid - og et lidt for markant alkoholbid. En vin til kraftige kødretter.

    18 / 20

    Oldenburgs Vinguide

    Tæt, spændende lakridsnæse. Der er mere spænding og lakrids i smagen, foruden stødt peber og tørrede, sorte bær. Stilen er blød, potent og saftig, og på samme tid udfordrende og lidt kælen. Den er Crianza, så den er ikke plaget af lang fadlagring, den er frisk, frugtig og nøgtern. Det er ren Tempranillo, og den er et prægtigt valg til kød og ost. Den er 5 år gammel og behøver ikke iltes.