Rosévin er blevet populær på tværs af alle aldersgrupper de seneste år. Med denne kasse har du lidt på lager til når lejligheden byder sig: sol - frokost - gæster - grill. Rosé har mange anvendelsesmuligheder.
Kassen indeholder følgende rosévine - alle i årgang 2022:
1 fl. Rosé Freinsheim, Rings, Pfalz, Tyskland - økologiskRings har skabt en levende og meget sprød spændende tysk rosé på Spätburgunder (Pinot Noir),
Cabernet Sauvignon og
Syrah, der sammen giver et friskt og let udtryk i glasset, som kan minde om rosé fra
Provence - til trods for oprindelsesstedet meget længere nordpå. Druerne kommer fra marker i Freinsheim tæt på vingården. Både til terrassehygge, lette forårs- og sommerretter og grill.
1 fl. Côtes du Rhône Roulepierre, Pierre Amadieu, FrankrigSkøn rosé, indbydende, frisk og dejlig balanceret.
Rund og frugtig med masser af hindbær og ribs efterfulgt af blomsternoter. Nyd den afkølet til asiatisk mad, barbecue, frokostbordet, grillet fisk, og til at højne stemningen under parasollen. Lavet på
Grenache og
Cinsault.
1 fl. Vieille Mule, Jeff Carrel, Côtes Catalanes, FrankrigEn utraditionel rosévin - præcis som vinmager Jeff Carrel er det. Den er lavet på røde druer (60%
Grenache) blendet med hvide (40% Muscat). Til trods for blendet med hvidvin, smager vinen af rosé bakket op af et
krydret touch. Super frisk og tør med et
krydret touch fra Muscat-druen i eftersmagen. Den mestrer den fine balance mellem frugtintensitet og lethed i udtrykket. Små røde bær og en snert melon, orangeblomst, tørrede krydderier balanceret af en fin
syre. Et oplagt valg som apéritif, til frokost og til en solskinsdag på terrassen.
1 fl. Loubié, Mourchon, Côtes du Rhône, Frankrig - økologiskFrisk og indbydende duft af jordbær, citrusfrugter og forårsblomster. Smagen er frisk med god længde og en frugtstil, der både har det solide præg fra
Rhône og en fin
syre fra markernes høje beliggenhed. En vin til dig, der er mere til fyldig rosé end letbenet elegance. Velegnet til BBQ eller til sydeuropæiske retter som en provencalsk salat eller ratatouille. På
Grenache og
Syrah.
1 fl. Henri Bonnaud, Provence, Frankrig - økologiskVinen har en fin
aroma af lyse frugter og mineralitet fra jordbunden. Smagen er stilfuld, fast bygget og vedholdende med lille tone af mint. 85%
Grenache og 15%
Cinsault, vinificeret helt i temperaturreguleret stål. Økologisk dyrket. Herlig til bl.a. frokost, fisk og grønt fra grill men også som apéritif.
1 fl. Steff, Henri Bonnaud, Provence, Frankrig - økologiskAlt det som rosé fra
Provence skal være: Charmerende, lækker, frisk, læskende og med sprød
syre. En vin som vil appellere til de fleste i et blandet selskab på terrassen, til picnic eller på stranden. Den drikkes let uden mad men egner sig også glimrende til
aperitif, salater, grillet kød i den lettere ende og barbeque uden for brutal sovs. Lavet på økologisk dyrkede
Syrah og
Grenache druer, der er høstet i hånden.