Erik Sørensen Vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg samt salg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne muligheden for at drikke god vin fra producenter, der brænder for den vin, de laver.

Vi er passionerede omkring vin og ønsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og højt serviceniveau. Vi er den foretrukne vinformidler for en lang række anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.

“The whole team at Erik Sørensen Vin is dedicated to its suppliers and customers”

– citat Olivier Humbrecht, Domaine Zind-Humbrecht.

Vores vision er, at vi i Erik Sørensen Vin skal være kendt og anerkendt for vores viden om vin. Samtidig ønsker vi, at vores kunder allerede inden de åbner den flaske vin, de har købt hos os, skal tænke, at det er den bedste vin, de har smagt.

Vi vil levere markedets bedste vinoplevelse gennem service, storytelling og iscenesættelse og den mest æstetiske og opfindsomme vin-emballage.

Vi vil hele tiden lede efter nye talenter inden for vinfremstilling og være den førende formidler af kvalitetsvin på det danske marked, både til private vindrikkere såvel som restauratører.

”Allerede før vores kunder åbner den flaske vin, de har købt hos os, skal de tænke, at det er den bedste vin, de har smagt”

1956 – Erik Sørensen køber den gamle villa på Bernstorffsvej i Hellerup, hvorfra han sælger tobak og aviser
1960 – Da danskerne for alvor begynder at drikke vin, opkøber Erik Sørensen fade fra forskellige importører, og aftapper selv vinen i Danmark.
1973 – Erik Sørensen kan med Danmarks medlemskab af EF nu importere slotsaftappet vin i flasker, hvilket bliver lidt af et tilløbstykke.
1978 – Erik Sørensen køber det gamle mejeri i Hesselrød for at udvide lagerkapaciteten.
1998 – Erik Sørensen dør, og den gamle familievirksomhed bliver omdannet til et aktieselskab. Jan K. Nielsen indtræder som direktør.
2004 – Erik Sørensen Vin opkøber Grand Vin, og cirka et år efter samles administration og lager i Hesselrød.
2005 – De første flasker sælges online på www.eriksorensenvin.dk
2017 – Troels Ambo indtræder som direktør for Erik Sørensen Vin.

Vil du vide mere om Erik Sørensen Vin – skriv en mail til: vin@eriksorensenvin.dk eller ring +45 43 46 99 00