This website requires JavaScript.

Leveringsbetingelser

Fragt

Køber du for mere end 999,- kr. sender vi varerne fragtfrit.

Ellers koster levering 69,- kr.

Hvis du selv afhenter dine varer i vores butik eller på vores lager, betaler du selvfølgelig ikke fragt.

Levering

Vi leverer i løbet af 1 – 3 hverdage, hvis du bestiller inden kl. 11.00. I særlige tilfælde (f.eks. under udsalg, restsalg og juletiden) kan der dog forekomme længere leveringstid.

Levering sker med Xpressen eller Danske Fragtmænd – og som udgangspunkt i tidsrummet kl. 8 til 16 på hverdage.

Private forsendelser leveres typisk med Xpressen fra dag til dag. Du modtager en SMS og/eller email med tracking-link, så du kan følge din ordre.

Større leveringer, dvs. på paller, til virksomheder, leveres med Danske Fragtmænd fra hverdag til hverdag. Mindre bestillinger til firmaadresser kan også leveres med Danske Fragtmænd fra hverdag til hverdag – OBS! Hvis dette ønskes, bedes du notere det i kommentarfeltet til ordren. Vi leverer overalt i Danmark (dog ikke til Grønland og Færøerne).

Vi leverer ikke til udlandet.

Du er altid velkommen til at notere en ønsket leveringsdato i kommentarfeltet på din ordre.

Afhentning

Du er velkommen til selv at hente varerne i vores butik eller på vores lager. Varer bestilt på hverdage inden kl. 12, er normalt klar til afhentning første efterfølgende hverdag efter kl. 14. Du vil modtage en mail med information om, hvornår dine varer er klar til afhentning.

Hvis du vil hente varerne hurtigere, kan det ofte lade sig gøre, men kontakt os først, så du ikke går forgæves.

Restsalgvarer findes oftest ikke i vores butik, så bestiller du disse til afhentning, vil varerne være klar om eftermiddagen førstkommende tirsdag.