Wineally lancerer vinmatching til retter på restauranter, til takeaway eller til ”hjemmekøkkenet” – og Erik Sørensen Vin er først ude i Danmark. Wineally vil ændre den globale vinindustri, hjælpe restauranter med at øge indtægterne og løfte forbrugernes vinoplevelser til et nyt niveau.

Wineally-systemet lanceres i forskellige versioner til vinhandlere, restauranter og vinproducenter samt som en app til forbrugerne. Systemet gør det muligt for alle dele af vinbranchen at øge deres indtægter, reducere omkostninger og give forbrugerne en bedre vin- og spiseoplevelse ved at tilbyde flere unikke funktioner.

Kernen i Wineally er “Wine Matcher”, verdens første vin- og madmatchningstjeneste, der gør det muligt for uerfarne vinforbrugere og tjenere at finde den bedst matchende vin baseret på den valgte ret og forbrugernes vinpræferencer ved enhver lejlighed. Wineally-appen kan bruges af vinforbrugere på restauranter, når de køber takeaway eller i vinbutikker. Resultatet er gode vin- og spiseoplevelser og dermed øgede vinindtægter.

Efter mere end fem års udvikling er vi glade for at kunne tilbyde løsninger til restauranter, vinhandlere og vinproducenter, der øjeblikkeligt vil øge omsætningen og reducere omkostningerne i en udfordrende tid for vinindustrien.

– siger Ole Nielsen, grundlægger og CEO, Wineally.

Match mad og vin med Wineally appen

“Da størstedelen af vinforbrugerne drikker vin med mad, kan vi nu tilbyde vores online-detailkunder en meget bedre online shopping oplevelse. Forbrugere, der besøger vores online vinbutik i Wineally-appen, finder inspirerende retter fra Wineallys “menu” og kan derefter finde og bestille de bedst matchende vine. Da alle retter har et opskriftslink, kan vores kunder lave lækker mad derhjemme og nyde en vin, der vil være et godt match til retten.” – siger Troels Ambo, administrerende direktør og ejer af Erik Sørensen Vin.

At give vores kunder muligheden for at få større oplevelser med mad og vin, er præcis det vi hele tiden bestræber os på.

Nye muligheder for HoReCa

For restauranter betyder en Wineally-licens, at Wineally app-brugere og uerfarne tjenere nemt kan finde de bedst matchende vine til gæsterne. En markedsundersøgelse fra 2021 viste, at 72% af forbrugerne sandsynligvis vil betale mere for vin, hvis de ved, at det matcher maden. Simple måder at tilbyde en “flaske-to-go” og matche vine til takeaway-ordrer vil betyde nye indtægtsstrømme for restauranter. Wineally vil samtidig minimere administration og vinspild for restauranter, hoteller og caféer.

“Vi er meget glade for at kunne lancere vores forretningssystem Wineally for Wine Merchants i Danmark som det første marked, og ikke mindst for at have Erik Sørensen Vin ombord som vores første kunde. Vi begynder nu at præsentere fordelene med Wineally for deres HoReCa-kunder”, siger Ole.

Til mange af vores HoReCa-kunder vil Wineally kunne tilbyde geniale måder at forbedre resultaterne på, og de vinproducenter,  jeg har talt med, er begejstrede for at få deres vine præsenteret på den mest fordelagtige måde.

– siger Troels, der ser frem til at følge og være en del af Wineallys lancering  over hele verden i august 2022. Læs mere på: www.wineally.com og download Wineally appen (gratis) i App Store eller Google Play .


 

Wineally er et SaaS-firma grundlagt i Sverige i 2017 og produktejer af de skybaserede Wineally-forretningssystemer til vinproducenter, vinhandlere og restauranter og Wineally-appen til forbrugere. Digitalisering af vindata minimer administration/omkostninger for alle dele af vinbranchen, fra vinproducenter, vinhandlere og hotel, restauranter og caféer, til vinforbrugeren. Ved at gøre det nemt at finde de bedst matchende vine til retter, på restauranter eller derhjemme, øger Wineally indtægterne for restauranter og vinhandlere. Wineally vin-matchende algoritme er udviklet af Wineally teamet og nogle af verdens bedste sommelierer.

Vil du vide mere om mulighederne med Wineally? Læs mere på www.wineally.com eller kontakt os på vin@eriksorensenvin.dk, tlf. +45 43 46 99 00. Du kan også på opdagelse i sortimentet på www.eriksorensenvin.dk.