200 vinglade HoReCa- og B2B kunder, 7 vinproducenter og hele teamet fra Erik Sørensen Vin havde fundet vej til Branchesmagning 2024, der i år blev afholdt i de smukke rammer på Langelinie Pavillonen.

Til smagningen havde vi inviteret Domaine William Fevre, Champagne Henriot, Camparo, Weingut Rings, Domaine Zind-Humbrecht, Bliss og Brutocao Family Vinyards til at skænke ud af udvalgte vine fra sortimentet. Derudover kunne gæsterne smage vores mest populære vine fra bl.a. Champagne Charpentier, Sileni, Weingut Stadt Krems, Hubert Brochard, Jeff Carrel og Plaimont samt besøge bordet med “Extravaganza” vine fra bl.a. Champagne Jacquesson, Bouchard Père & Fils, Chavy-Chouet m.fl.

Smagningen blev afholdt i to runder for henholdsvis HoReCa og B2B kunder med stort fremmøde og god stemning til begge.

Læs mere om vores samarbejdspartnere

Branchesmagningen er en vigtig del af vores engagement i at styrke vores forhold til både restaurant- og privatkunder. Med denne dag ønsker vi at skabe en unik oplevelse, hvor vores kunder kan udforske vores sortiment og blive inspireret af at få en dybere forståelse og indsigt i vores producenters historie og sortiment.

Relationer og netværk er centrale elementer i Erik Sørensen Vin, og vi lægger stor vægt på at opbygge og styrke disse forbindelser både med vores kunder og producenter. Branchesmagningen er en fantastisk mulighed for at dyrke disse relationer og ikke mindst skabe nye.

Personligt var jeg overvældet af den positive respons og entusiasme fra samhandelspartnere både under og efter smagningen. Det var fantastisk at se, hvordan vores sortiment/producenter blev modtaget med åbne arme, og hvordan vores fantastiske kunder engagerede sig i smagningen og diskussionerne omkring vinene med både konsulenter og producenter.

Fremadrettet kan det garanteres, at vi fortsat lægger vægt på kvalitet og skræddersyet service. Vi vil blive ved med at præsentere nye spændende vine, og vi kommer helt sikkert til at arrangere en lignende begivenhed.

– lyder det fra Mike Samsing, der som salgschef står med det strategi- og ledelsesansvaret for HoReCa- og B2B teamet hos Erik Sørensen Vin.

Vil du vide mere om sortimentet fra Erik Sørensen Vin?

Hos Erik Sørensen Vin brænder vi for de gode vinoplevelser og mødet med mennesker, der deler vores passion for vin. Du kan finde vores vine på vinkortet hos restauranter og vinbarer i hele Danmark. Vi leverer vin- og vingaver til danske virksomheder og holder vinsmagninger og events for både privat- og erhvervskunder.

Kontakt din vinkonsulent på vin@eriksorensenvin.dk / tlf. 43469900. Gå på opdagelse i vinene på www.eriksorensenvin.dk eller kig forbi Erik Sørensen Vins butik, hvor vi altid byder på et glas vin.