This website requires JavaScript.

Tannin

Også kaldet garvesyre . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Frankrig

2022 Grenache Noir V.V. Galhaud Pays d'Oc IGP

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 88+ / 100
Spritnyt
110,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Langhe Rosso Adesso DOC, Camparo, Piemonte

175,00 kr. Pr. Stk.

Spanien

2020 Plaer Vinyes Velles, Ritme Celler, Priorat

Robert Parker 93 / 100

Ikke på lager

Frankrig

Cognac Vaudon VSOP 40%

Whisky & Rom 89 / 100

Frankrig

Cognac Vaudon XO 40%

Whisky & Rom 92 / 100

Italien

2021 Langhe Bianco Quando DOC, Camparo, Piemonte

Vinhjernen 91 / 100

USA

2019 Cabernet Franc, Lucas & Lewellen, Santa Ynez Valley

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 90+ / 100
Din VInguide 93 / 100

Frankrig

Vaudon, Pineau des Charentes Blanc

Italien

2020 Langhe Nebbiolo Così DOC, Camparo, Piemonte

200,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2020 Barbera d'Alba Superiore Sarà Camparo, Piemonte

Oldenburgs Vinguide 17 / 20
Vinavisen

Ikke på lager

Italien

2021 Barbera d'Alba Superiore Sarà Camparo, Piemonte

225,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2020 Le Chambertin, Grand Cru, Domaine Bouchard Père et Fils

Ikke på lager