This website requires JavaScript.

Tannin

Også kaldet garvesyre . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Frankrig

2022 Grenache Noir V.V. Galhaud Pays d'Oc IGP

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 88+ / 100
Spritnyt

Italien

2020 Barbera d'Alba Superiore Sarà Camparo, Piemonte

Oldenburgs Vinguide 17 / 20
Vinavisen

USA

2019 Cabernet Franc, Lucas & Lewellen, Santa Ynez Valley

Spanien

2018 Las Garnachas de el Rincón, Marques de Griñon

USA

2017 Cabernet Franc, Lucas & Lewellen, Santa Ynez Valley

Ekstrabladet
Ekstrabladet 91 / 100

Østrig

2022 Riesling Ried Schreck, Kremstal, Weingut Stadt Krems

JamesSuckling 95 / 100

Østrig

2020 Riesling Ried Schreck, Kremstal, Weingut Stadt Krems

Falstaff 95 / 100
Vinstyrke2 ved Kim Bretov

Østrig

2018 Riesling Ried Schreck, Kremstal, Weingut Stadt Krems

Falstaff 96 / 100
a lA cARTE 97 / 100

Ikke på lager

USA

2018 Cabernet Franc, Lucas & Lewellen, Santa Ynez Valley

Oldenburgs Vinguide 18 / 20
Spritnyt
275,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

Cognac Vaudon VSOP 40%

Whisky & Rom 89 / 100

Frankrig

Vaudon Cognac VS 40%