Frugtrig, biodynamisk vin med god dybde i smidig stil med ret lav tannin. Sort peber, lakrids, blomme og sorte kirsebær med præg af vilde urter. Dette er domænets mest åbne og saftige vin. God til krydret kylling, lam og grillede grønsager. Kan serveres let kølig. Kreydenweiss anbefaler servering ved 12-16 grader.
Druerne vokser på gletchergrus med højt jernindhold, kalk, flint og sandsten. Vinen består af Grenache, Syrah, Carignan og Mourvèdre fra gamle vinstokke. Mosten udbløder ca. en uge i cementtank før blid, pneumatisk presning og gæring med naturlig gær. Vinen lagrer ca. 12 mdr. i cementtanke.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Kreydenweiss siden 2014. Marc Kreydenweiss startede ud med at lave vin i Alsace. Som en af de første blev han certificeret biodynamisk i 1989. Efter mere end 40 år i Alsace overdrog han domænet i 2007 til sin søn Antoine for at starte et nyt biodynamisk projekt op sammen med sin hustru Emmanuelle - nu på rødvin. De købte den gamle ejendom "Domaine des Perrières" i landsbyen Manduel mellem Nîmes og Arles på Rhônes højre bred. Her var allerede gamle vinstokke af Carignan, Grenache og Syrah. Marc plantede selv Mourvedre og en række hvide druer.
Efter bedste biodynamiske forskrifter, blev kælderen bygget af naturmaterialerne træ og mursten.
Siden 2017 har unge Jean Kreydenweiss deltaget i den daglige drift på vingården, og han har nu overtaget ansvaret med vingården. Fra 2020 årgangen er Grimaudes skiftet fra appellationen Costières de Nîmes til "IGP Coteaux du Pont du Gard", som dækker vine i Sydfrankrig, der ligger i krydsfeltet mellem Rhône og Languedoc. "Denne betegnelse udstråler dynamik, og vi synes, at stilen i vores vine passer bedre til denne betegnelse." - udtaler Jean Kreydenweiss.
Markarbejdet er helt traditionelt og solidt: Kraftig beskæring af vinstokkene og udtynding af klaser efter blomstringen. Til bekæmpelse af sygdom bruges kun midler af naturlige grundstoffer. Altid manuel høst, oven i købet ofte i "tries"/ flere gennemgange af samme mark. Druerne undergår to sorteringer, og kun den gær, der naturligt sidder på druerne, bruges. Projektet er grundlæggende det samme som i Alsace: at jordbunden og klimaet skal tale gennem druerne.