Vinen er en vidunderlig sammensmeltning af gyldne noter, en blød, blomstret aroma med et krydret touch og en tiltalende, behagelig moden smag, der kombinerer friskhed med struktur. Servér til fisk, gerne laks, og til lyst kød i crèmet sauce. Vinen er et blend af druer fra to lokationer: La Canière og Les Lombardes. Her vokser vinstokkene i en jernholdig ler- og kalkstensjord. Druerne høstes i hånden, og vinen lagrer i 16 måneder, heraf 12 måneder på forskellige typer fade af fade (hvoraf 20% er ny eg).
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bertrand Bachelet siden 2024. Bertrand Bachelet er 4. generation i rækken af vinbønder i familien i Bourgogne. Hans passion for vin drev ham til at overtage ejendommen i 2011 fra sin far, Jean-Louis. Domænet ligger i Dezize-les-Maranges, hvor familien har flere marker, men de har også fantastiske besiddelser i Saint Aubin, Santenay og Chassagne-Montrachet. Alt i alt ejer de 13 hektar, hvorfra de laver en række af seriøse høj-kvalitetsvine. Maranges tegner sig for den største del af slottets produktion.
Bertrand har tilføjet nye, moderne teknikker i vinfremstillingen for at lave endnu skarpere vine, der præcist udtrykker det bedste fra hvert terroir. Der lægges stor vægt på et omhyggeligt arbejde i marken for at skabe så sunde druer som muligt. Et sundt druemateriale af høj kvalitet er et afgørende fundament til at skabe store vine. Alt arbejde i marken, fra beskæring til høst, foregår manuelt. Vinificering udføres efter de traditionelle metoder med så lidt indgreb som muligt, for at fremhæve det unikke og komplekse af hvert terroirs.
Til hvidvinene presses druerne straks, når de kommer til karrummet. Efter forsigtig presning og en let bundfældning føres mosten direkte til forskellige typer fade (10 - 30% nye fade afhængig af vinen). Hvidvinene lagrer i gennemsnit et år, efterfulgt af flere måneders stabilisering i kar før aftapning.
Til rødvinene sorteres druerne strengt før delvis eller hel afstilkning. Graden afhænger af den specifikke vin og årgangens karakteristika. Herefter udbløder druerne i ca. tre uger. Udvindinger af farve og aromaer udføres med minimal indgriben; en gang i mellem skubbes samlingen af druer øverst i karret ned i mosten foruden at mosten omrøres nu og da. Rødvinene modner på træfade i ca. 12 måneder med varierede andele af ny eg efterfulgt af tre til seks måneder i kar før aftapning.