En meget velskabt Soave med mange facetter af moden melon, frisk appelsin, jasmin og kamille med et bid af rosmarin og enghø. Velbalanceret, dvælende smag med en sprød og mineralsk afslutning. Både luftig og indholdsrig. Ideel uden mad som apéritif og til forretter, fisk- og grønsagsretter.
Garganega druerne på den højtliggende, sydvendte skråning håndhøstes, og mosten udblødes med skaller og kerner et døgn før presning og gæring i ståltank ved lav temperatur. Vinen lagrer mindst tre måneder i ståltank med jævnlig omrøring af faststofferne fra gæringen før flaskelagring.
Augusto Dal Cero grundlagde Soave-vingården lige øst for Verona i 1934. Han købte et unikt stykke land i kommunen Roncà, der er domineret af to uddøde vulkaner, Crocetta og Calvarina, på grænsen mellem Verona og Vicenza. Jorden er rig på basalt samt grå og sort tuf / hærdet vulkansk aske, og vinmarkerne blev anlagt i terrasser på vulkanernes skråninger op til 450 m.s højde.
Soave-vinene laves på den traditionelle drue Garganega. Klimaet er tempereret, og nat- og dagstemperaturer varierer meget i løbet af året. Dette - sammenholdt med den kølige luft, der strømmer ned fra Alperne - har positiv indflydelse på vinene og er med til at give markante og velsmagende vine, der både har dybde og en klar, sprød stil.
Kun få km. fra Soave har familien købt en Valpolicella-vingård af nyere dato med vinifikationsfaciliteter planlagt af fire familiemedlemmer i 3. generation. Herfra laver de Valoplicella vine og signerer etiketterne på deres værk. Den ligger sydvendt på skråning i terrasser i ca. 300 m.s højde. Nærheden til Gardasøen sikrer et mildt klima, og konstante milde vinde tørrer hurtigt druerne efter nedbør. Jorden er hvid kalk, sort vulkansk jord og en blanding af de to. Rygraden i vinene er de traditionelle druer Corvina, Rondinella og Molinara.
Vinene fremstilles bæredygtigt efter økologiske principper så naturligt som muligt og uden brug af nogen form for kemikalier. De er ikke certificerede, men husets filosofi er at holde naturen i balance og beskytte organismerne i jorden for at opnå sunde og stærke druer, som giver bedre vin.