This website requires JavaScript.

Bliv medlem af Vinskolen

Lær om vin og få flere gode vinoplevelser

 

499,00 kr.

Pr. måned

Vinskolen er for dig, der vil lære alt om vin - fra mark til kælder til glas - og smage et bredt udvalg af vine fra hele verden.

Mere end bare vinskole

Som medlem får du eksklusive fordele

Læringsforløb

Hver måned bliver du introduceret for et nyt tema indenfor vinens verden.

Eksklusivt udvalgt vin

Vores sommeliers udvælger hver måned 3 vine tilpasset sæsonen og månedens tema.

Mad- og vinmatch

Du modtager hver måned en opskrift, der passer til en af vinene i kassen.

25% rabat

Som medlem får du automatisk 25% rabat på dine vinkøb på webshoppen med udgangspunkt i vinenes normalpriser.

Fleksibelt medlemskab

Fri fragt, 1 måneds binding og nem håndtering af dit medlemskab fra din konto.

Bliv medlem

499,00 kr.

Pr. måned

Hvad byder et forløb i Vinskolen på?

I Vinskolen modtager du hver måned en kasse med 3 vine, vinbeskrivelser, materialet med månedens tema og en opskrift.

Du starter på niveau 1, og efter 12 lektioner stiger du til et nyt niveau, hvor vi går mere i dybden med temaerne.

April måneds tema

Vinmarken

Se månedens tema

MÅNEDENS VINE – APRIL

Alsace Pinot Blanc, italiensk Pinot Noir og Priorat i moderne stil

Domaine Zind-Humbrecht er en af de største stjerner i Alsace. Domænet har siden 1989 været ledet af Olivier Humbrecht, der er internationalt kendt for at fremstille sublime vine af tårnhøj kvalitet. Pinot Blanc er åben og inviterende med en umiddelbar frugtrigdom. Middelfyldig i munden med fin saftighed og pæn længde. Et oplagt valg til sæsonens hvide asparges. I Norditalien laver Cantina Tramin en Pinot Nero, som begejstrer fans af Pinot Noir. Pinot Nero er det italienske ord for Pinot Noir, og vinen har en inviterende saft og smag af røde frugter og en overraskende blødhed og frisk syre. En alsidig vin til mellemfyldige retter – både med grønt og fjerkræ – og gerne med friske urter. Ritme Celler laver et flot eksempel på en tilgængelig Priorat på 70% Carignan og 30% Grenache med dyb frugt og mineralitet fra den specielle Llicorella jord, som Priorat i Spanien er kendt for. Til kødtunge retter – og gerne en velgrillet bøf med god stegeskorpe.

.

.

Sommelier Martin Bonde udtaler sig

“Det handler om at være nysgerrig og ville lære noget nyt hele tiden.”

Min egen interesse for vin startede, da jeg som ung lagde mærke til, at en billig flaske vin nogle gange smagte ganske forfærdeligt og andre gange sad lige i skabet. Det undrede mig, og jeg satte mig for at få svar på, hvad det var, der gjorde forskellen.

I Vinskolen sætter vi fokus på flere af de faktorer, der spiller ind på vinens stil og kvalitet – lige fra klimaet, anlæggelse af selve vinmarken, valg af druesorter, markarbejde og høst til kælderarbejde og lagringsmetoder. De skriftlige teoretiske lektioner giver sammen med de månedlige flasker en indsigt i de valg en vinbonde skal tage stilling til, for at lave en god flaske vin til os. På denne måde kan du læse og smage dig frem til din egen personlige smag og dermed få mere ud af dine vinoplevelser hver gang.

Ofte stillede spørgsmål

Værd at vide om Vinskolen

Vinskolen er bygget op omkring et årshjul med 12 temaer, der er følger en vinbondes arbejde på vingården. Temaerne er uafhængige af hinanden; altså er det ikke er nødvendigt at have læst forrige måneds tema, for at forstå det næste tema. Hver måned modtager du en kasse med 3 flasker vin og læringsmateriale, så du kan læse og smage derhjemme, når det bedst passer dig. Når du har været med i 12 betalende måneder, stiger du i niveau.