This website requires JavaScript.

Bliv medlem af Vinskolen

Lær om vin og få flere gode vinoplevelser

 

499,00 kr.

Pr. måned

Vinskolen er for dig, der vil lære alt om vin - fra mark til kælder til glas - og smage et bredt udvalg af vine fra hele verden.

Mere end bare vinskole

Som medlem får du eksklusive fordele

Læringsforløb

Hver måned bliver du introduceret for et nyt tema indenfor vinens verden.

Eksklusivt udvalgt vin

Vores sommeliers udvælger hver måned 3 vine tilpasset sæsonen og månedens tema.

Mad- og vinmatch

Du modtager hver måned en opskrift, der passer til en af vinene i kassen.

25% rabat

Som medlem får du automatisk 25% rabat på dine vinkøb på webshoppen med udgangspunkt i vinenes normalpriser.

Fleksibelt medlemskab

Fri fragt, 1 måneds binding og nem håndtering af dit medlemskab fra din konto.

Bliv medlem

499,00 kr.

Pr. måned

Hvad byder et forløb i Vinskolen på?

I Vinskolen modtager du hver måned en kasse med 3 vine, vinbeskrivelser, materialet med månedens tema og en opskrift.

Du starter på niveau 1, og efter 12 lektioner stiger du til et nyt niveau, hvor vi går mere i dybden med temaerne.

February måneds tema

Dyrkningsmetoder

Se månedens tema

MÅNEDENS VINE – FEBRUAR

Frisk Loire, Sydfransk kraft og fyldig Barbera d’Alba

Februarkassen indeholder en vin på en af Loires ikoniske druer: Chenin Blanc Clos de Beauce fra Bonnigal-Bodet – en sprød økologisk Single Vineyard, der byder på både frisk livlig lime på de ene side og en lille underliggende sødme på den anden side. Den vil klæde østers, lette hvide fiskeretter, grønne asparges og et stykke gedeost. I Sydfrankrig laver Kreydenweiss den biodynamiske vin Perrières Réserve, som de sælger under appellation IGP Coteaux du Pont du Gard. Kreydenweiss udtaler, at denne betegnelse “udstråler dynamik, og vi synes, at stilen i vores vine passer bedre til denne betegnelse.” Servér til fyldige supper, gryderetter med svin-/kalve- eller lammekød samt til velkrydrede pastaretter. I Piemonte laver Michele Reverdito en fyldig Barbera d’Alba med generøs smag, rig på frugt og med en hilsen fra fadlagringen. Meget alsidig vin. Til pastaretter med svampe og trøfler, samt til svinekam og gryderetter med svine- og kalvekød.

Sommelier Martin Bonde udtaler sig

“Det handler om at være nysgerrig og ville lære noget nyt hele tiden.”

Min egen interesse for vin startede, da jeg som ung lagde mærke til, at en billig flaske vin nogle gange smagte ganske forfærdeligt og andre gange sad lige i skabet. Det undrede mig, og jeg satte mig for at få svar på, hvad det var, der gjorde forskellen.

I Vinskolen sætter vi fokus på flere af de faktorer, der spiller ind på vinens stil og kvalitet – lige fra klimaet, anlæggelse af selve vinmarken, valg af druesorter, markarbejde og høst til kælderarbejde og lagringsmetoder. De skriftlige teoretiske lektioner giver sammen med de månedlige flasker en indsigt i de valg en vinbonde skal tage stilling til, for at lave en god flaske vin til os. På denne måde kan du læse og smage dig frem til din egen personlige smag og dermed få mere ud af dine vinoplevelser hver gang.

Ofte stillede spørgsmål

Værd at vide om Vinskolen

Vinskolen er bygget op omkring et årshjul med 12 temaer, der er følger en vinbondes arbejde på vingården. Temaerne er uafhængige af hinanden; altså er det ikke er nødvendigt at have læst forrige måneds tema, for at forstå det næste tema. Hver måned modtager du en kasse med 3 flasker vin og læringsmateriale, så du kan læse og smage derhjemme, når det bedst passer dig. Når du har været med i 12 betalende måneder, stiger du i niveau.