This website requires JavaScript.

Brut

Fransk for “rå” eller uforskåret, som man begyndte at bruge for at angive mousseux med ringe eller ingen dosage (restsødme). Oprindelig blev en sådan musseux betegnet sec , men ultimo 1800 blev sec gradvis tilsat mere dosage for at tilpasse sig kundernes smag. I dag må en Brut teknisk have op til 15 g/liter restsødme -dvs. faktisk ikke længere helt tør. Derfor bruges betegnelsen Extra Brut for mousseux med under 7 g/liter restsødme.

Relaterede produkter

Frankrig

2016 Champagne Henriot L'inattendue Blanc de Blancs Grand Cru

Vinhjernen 95 / 100

Frankrig

NV Crémant de Loire, Brut Réserve, Langlois

Spritnyt 91 / 100

Frankrig

NV Champagne Henriot Blanc de Blancs Brut, Reims

Spritnyt 94 / 100

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Souverain, Reims

JydskeVeskysten
Ekstrabladet 92 / 100

Italien

Prosecco Extra Dry, Millesimato, Contarini, Treviso DOC

Gastro
135,00 kr. Pr. Stk.

Italien

Valsè Spumante, Extra Dry, Glera, Contarin

Politiken

Italien

Valsè, Spumante Rosé, Extra Dry, Contarini

Ikke på lager

Frankrig

2008 Champagne Henriot, Cuvée Hemera, Reims

Decanter 94 / 100

Italien

NV Spumante Brut, Tenuta Corte Giacobbe by Dal Cero family

Din VInguide 88 / 100
Vinstyrke2 ved Kim Bretov 88+ / 100
250,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Rosé, 1,5 l.

Ikke på lager