This website requires JavaScript.

Brut

Fransk for “rå” eller uforskåret, som man begyndte at bruge for at angive mousseux med ringe eller ingen dosage (restsødme). Oprindelig blev en sådan musseux betegnet sec , men ultimo 1800 blev sec gradvis tilsat mere dosage for at tilpasse sig kundernes smag. I dag må en Brut teknisk have op til 15 g/liter restsødme -dvs. faktisk ikke længere helt tør. Derfor bruges betegnelsen Extra Brut for mousseux med under 7 g/liter restsødme.

Relaterede produkter

Frankrig

2016 Champagne Henriot L'inattendue Blanc de Blancs Grand Cru

Vinhjernen 95 / 100

Frankrig

2008 Champagne Henriot, Cuvée Hemera, Reims

Decanter 94 / 100

Frankrig

2006 Champagne Henriot, Cuvée Hemera, Reims

International Wine Challenge 95 / 100
Ekstrabladet

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Souverain, Reims

JydskeVeskysten
Ekstrabladet 92 / 100

Frankrig

NV Champagne Henriot, Rosé Brut, Reims

International Wine Challenge 90 / 100
Gilbert & Gaillard 93 / 100

Frankrig

2014 Champagne Henriot, Millésime, Reims

Frankrig

2006 Champagne Henriot, Millésime, Reims

Ekstrabladet 92 / 100
Ekstrabladet

Frankrig

2005 Champagne Henriot, Millésime, Reims