This website requires JavaScript.

Brut

Fransk for “rå” eller uforskåret, som man begyndte at bruge for at angive mousseux med ringe eller ingen dosage (restsødme). Oprindelig blev en sådan musseux betegnet sec , men ultimo 1800 blev sec gradvis tilsat mere dosage for at tilpasse sig kundernes smag. I dag må en Brut teknisk have op til 15 g/liter restsødme -dvs. faktisk ikke længere helt tør. Derfor bruges betegnelsen Extra Brut for mousseux med under 7 g/liter restsødme.

Relaterede produkter

Frankrig

NV Crémant de Loire, Brut Rosé, Langlois

240,00 kr. Normalpris

Frankrig

NV Champagne Henriot, Brut Souverain, Reims

JydskeVeskysten
Ekstrabladet 92 / 100
550,00 kr. Normalpris

Frankrig

NV Crémant de Loire, Brut Réserve, Langlois

Spritnyt 91 / 100

Frankrig

NV Champagne Henriot Blanc de Blancs Brut, Reims

Spritnyt 94 / 100

Spanien

2017 Alto Siós Single Estate, Costers del Sió

Guía Peñin 91 / 100
Oldenburgs Vinguide 18,5 / 20

Frankrig

NV Champagne Charpentier, Brut Rosé, Charly-sur-Marne

Oldenburgs Vinguide 18 / 20
430,00 kr. Normalpris

Frankrig

NV Champagne Henriot, Rosé Brut, Reims

International Wine Challenge 90 / 100
Gilbert & Gaillard 93 / 100
800,00 kr. Normalpris

Frankrig

2012 Champagne Henriot, Brut Rosé Millésime, Reims

International Wine Challenge 95 / 100
Decanter 95 / 100

Italien

Valsè Spumante, Extra Dry, Glera, Contarin

Politiken

Italien

Prosecco Extra Dry, Millesimato, Contarini, Treviso DOC

Gastro

Frankrig

2016 Champagne Henriot L'inattendue Blanc de Blancs Grand Cru

Vinhjernen 95 / 100

Spanien

2022 Petit Siós Tinto, Tempranillo, Grenache, Cabernet Sauvignon, Costers del Sió, D.O. Costers del Segre

Oldenburgs Vinguide 17,5 / 20