This website requires JavaScript.

Garvesyre

Også kaldet tannin . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Portugal

2007 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Robert Parker 90 / 100
WineEnthusiast 91 / 100

Ikke på lager

Sydafrika

2023 Sounds of Silence Pinot Noir, Oak Valley

Platter's Guide
210,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

Crème de Cassis, Caves des Hautes Côtes, Beaune

Portugal

2009 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Ikke på lager

Frankrig

2020 Morgon Les Micouds, Jean-Etienne Chermette

Vinstyrke2 ved Kim Bretov
Robert Parker 93 / 100

Frankrig

2021 Fleurie Les Deux Granites, Jean-Etienne Chermette

JamesSuckling 91 / 100
Spritnyt

Portugal

2017 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Vinbladet 94 / 100
Din VInguide 92 / 100

Portugal

2016 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Portugal

2003 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn

Ikke på lager

Spanien

2017 Olivier Rivière La Vallada

Robert Parker 91 / 100

Ikke på lager

Portugal

2017 Krohn Vintage Port, Wiese & Krohn i trækasse

Ikke på lager