Familien Fèvre har boet i Chablis siden midten af 1700-tallet, men først i 1930 begyndte Maurice Févre at dyrke vin primært på Grand Cru-vinmarker. I 1959 kunne hans søn William Fèvre plukke druerne til den første høst, og siden da har Domaine William Fèvre været en af de førende producenter i Chablis.
I 1998 blev William Fèvre en del af Henriot-gruppen, som investerer en masse penge i vinmarkerne. Henriot har desuden indført et princip om ikke at benytte ny eg til lagring af vinen, da det præger smagen unødigt og ødelægger druernes udtryk og terroir-præget i vinene. William Fevrè går efter at lave vine, der er præcise, rene og mineralske i deres udtryk.
William Fèvre råder over 78 hektar, hvoraf 40% er Premier Cru- og Grand Cru-marker. Faktisk er William Fèvre den største ejer af Grand Cru-marker i hele Chablis, da domænet ejer intet mindre en 15% af hele Grand Cru-appellationen. I alt bliver der på domænet produceret 580.000 flasker vin om året. Vindyrkningen er økologisk, dog ikke certificeret endnu.
William Fevre arbejder passioneret for at skabe mineralske og elegante Chablisvine. Huset har med succes holdt fast i familiens vigtige værdier, og ikke mindst respekten for regionens unikke terroir, samtidig med at de har skabt et moderne vineri, hvor de skaber uimodståelige Chablisvine.