Kreydenweiss leverer Alsace i verdensklasse. Marc har dog altid elsket de røde vine fra Rhône, så da muligheden bød sig, købte han en biodynamisk vingård i Nîmes, hvor han i dag leverer nogle af Rhônes store vine. Desværre i alt for små mængder.
Marc Kreydenweiss (f. 1948) var allerede som ung fascineret af stjernelegemer og deres betydning for væksten af vinen.
I 1980erne begyndte han således langsomt at omstille sin produktion til biodynamisk drift. Han er en af fædrene til de biodynamiske vinbrug, som vi kender det i dag.
Vingården ved Nîmes er (2000) certificeret biodynamisk. En ny kælder blev bygget i 2001, frs starten biodyanmisk, mursten, ikke beton! I marken nyder druerne godt af meget gamle vinstokke, der nyder godt af en mager jord dækket af rullesten. Vinen gærer og lagrer i egefade, ofte uden svovl.
Resultatet er magtfulde vine, som dog har en mineralsk kerne og overdådig, animalsk aroma , som skiller dem ud fra anden Rhône. En stil, som begejstrer kendere med i reglen omkring 90p/100. Perrières fik 6 glas i første årgang, som Politiken smagte.