Utroligt velsmagende og tiltalende saftig, kødfuld og blød med en god portion mørke bær i længden og en lille underliggende sødme, der afbalanceres af mineralitet fra gamle Carignan-vinstokke. Et herligt glas, der smager af et glas mere. Bredt anvendelig - f.eks. til efterårets og vinterens simreretter og langtidsstegt lam. Kreydenweiss anbefaler en kølig serveringstemperatur på 12-14 grader.
Druerne til vinen vokser på magre, stenede, jernholdige gletcheraflejringer, og udbyttet er helt nede på 30 hl./ha. Unge Jean Kreydenweiss har taget over efter sin far, og han blender gamle 80% Syrah med 20% Carignan til en afbalanceret vin med dyb frugt. Mosten udbløder 12-15 dage i cementtank før blidt pres og gæring med naturgær. Vinen lagres et år, halvdelen i barriques og halvdelen i store fade.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Kreydenweiss siden 2014. Marc Kreydenweiss startede ud med at lave vin i Alsace. Som en af de første blev han certificeret biodynamisk i 1989. Efter mere end 40 år i Alsace overdrog han domænet i 2007 til sin søn Antoine for at starte et nyt biodynamisk projekt op sammen med sin hustru Emmanuelle - nu på rødvin. De købte den gamle ejendom "Domaine des Perrières" i landsbyen Manduel mellem Nîmes og Arles i den sydvestlige del af Rhône. Her var allerede gamle vinstokke af Carignan, Grenache og Syrah. Marc plantede selv Mourvedre og en række hvide druer.
Efter bedste biodynamiske forskrifter, blev kælderen bygget af naturmaterialerne træ og mursten.
Siden 2017 har unge Jean Kreydenweiss deltaget i den daglige drift på vingården, og han har nu overtaget ansvaret med vingården. Fra 2020 årgangen er Perrières skiftet fra appellationen Costières de Nîmes til "IGP Coteaux du Pont du Gard", som dækker vine i Sydfrankrig, der ligger i krydsfeltet mellem Rhône og Languedoc. "Denne betegnelse udstråler dynamik, og vi synes, at stilen i vores vine passer bedre til denne betegnelse." - udtaler Jean Kreydenweiss.
Markarbejdet er helt traditionelt og solidt: Kraftig beskæring af vinstokkene og udtynding af klaser efter blomstringen. Til bekæmpelse af sygdom bruges kun midler af naturlige grundstoffer. Altid manuel høst, oven i købet ofte i "tries"/ flere gennemgange af samme mark. To druesorteringer, og kun den gær, der naturligt sidder på druerne, bruges. Projektet er grundlæggende det samme som i Alsace: at jordbunden og klimaet skal tale gennem druerne.