Frisk, sprød Sauvignon Blanc med mineralske- og let urtede toner samt spor af grape, papaya og mango. God fyldighed og syrespil i den lange eftersmag. Helt tør (1,3 g. restsukker/l.). Født til en eftermiddag i haven, fiskeretter, sushi og grønne salater. Corralillo er vinserien opkaldt efter det oldgamle vineri i San Rosario, hvor man i sin tid lavede vin af druen Pais.
Druerne er fra forskellige kloner af vinstokke, der fremhæver h.h.vis citrus, tropisk frugt og urtede toner. De er plantet både i San Antonio og det sydlige Casablanca. Efter en varm sommer var høsten tidlig, fra 20/2 - 20/3. Afstilkede druer fik en 8-10 timers maceration/udblødning, og hele klaser blev presset direkte. Efter gæring i ståltanke blev gærresterne rørt rundt i vinen i 3 mdr. for at øge kompleksiteten og vinen samlet af de forskellige plots og kloner til optimal balance.
Matetic er pioner i Chile i superområdet San Antonio meget nær Stillehavet, vest for Santiago. Huset blev grundlagt i 1999 af Jorge Matetic, 4. generation af en Kroatisk indvandrerfamilie, der allerede da havde levet af jordbrug og kvægavl i Chile i over 100 år. I den topmoderne vinkælder fra 2004 flyttes vinen kun ved tyngdekraft, ingen pumper, og der er tre fadkældre under jorden til lagring i 17-1800 franske egefade. Alt er fra starten tilrettelagt efter brug af økologiske og biodynamiske metoder. Vingården er valgt som "Winery of the Year" i Wines & Spirits mindst 5 gange.
De 160 ha. ligger i fire områder i San Rosario Valley og den sydligste del af Casablanca Valley nord for; alle under 20 km. fra Stillehavet. Her er nætterne kølige, og svale vinde fra havet når ind, så modningsperioden er lang med god syrebalance i druerne. Jorden er overvejende eroderet granit med højt indhold af kvarts og sand, som tillader vinstokkenes rødder at søge dybt, hvad de bliver nødt til, da det normalt slet ikke regner et halvt år ad gangen.
Huset er certificeret biodynamisk, og alt er tænkt igennem i detaljer i hele produktionen: Der er plantekorridorer blandt vinstokkene, som fremmer insekt- og fugleliv, der kan bekæmpe skadedyr. Ukrudt holdes nede af fjerkræ, får, køer og lamaer. Gødning kommer fra egne dyr, forbedret med den biodynamiske teknik: gødning med kvartssand og urter, lagret i nedgravede kohorn. Drueaffald fra produktionen komposteres og vand, brugt til rengøring af fade ol. i kælderen, renses i bassiner med grus og planter til genbrug.