Lækker Vacqueyras lavet på et blend af Grenache og Syrah fra forskellige terrasser, hvor nogle er mere frugtige og andre mere fyldige og kraftige. Hver vin lagrer i kældrene hos Amadieu i Gigondas. Den fyldigere vin får 6 måneder på mindre tønder, mens den frugtigere vin ligger på store egefade, for at blødgøre tanninerne. Egen er således med til at styrke frugtsmagen.
I næsen er der duft af skov og små røde frugter krydret med lidt vanilje. Smagen er saftig, harmonisk, rund og fyldig og slutter med krydderier og pebernoter. Den vil stå flot til krydrede grillretter med okse- og svinekød med grillsmag af røg og toastede noter samt andre kraftige, fyldige retter og simreretter. Nydes ung og inden for 5 år.
Vacqueyras er navnet på en by i Rhône-dalen. Grundet den høje kvalitet på vinene herfra, har byen sin egen appellation og status som "Cru" på lige fod med f.eks. Châteauneuf-du-Pape og Gigondas. Vacqueyras ligger ved foden af bjergryggen Dentelles de Montmirail: "Kniplingsbjerget". Her gror Grenache og Syrah på terrasser, hvor jorden er en blanding af grus og silt, en ekstremt finkornet jord, der giver vinen en frugtigere karakter end dens "storebror" fra Gigondas.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Pierre Amadieu siden 1986. Pierre Amadieu holder til i Gigondas og er et stort navn her. Siden 1929 og gennem tre generationer har de opbygget det største domæne i Gigondas med 137 ha. Intet er sparet, selv i de små detaljer. Jean-Pierre har en stor del af æren for, at Gigondas i 1971 fik egen appellation. I dag ledes huset af 3. generation, Pierre, som også er præsident for alle vingårdene i området. Hans ambition er at skabe klassisk Gigondas, som har mineralitet såvel som kraft: "I want elegant wines endowed with a good freshness and a pleasant fruity taste respecting familial tradition and appellations’ typicity."
Med årene er huset også begyndt at lave vin fra andre Rhônedistrikter som Cairanne, Vinsobres og Châteauneuf-du-Pape samt en serie af appellation Côtes du Rhône vine. Med disse vine er Pierre Amadieu kommet i mål med ønsket om at kunne tilbyde et bredt sortiment af vine i klassisk stil fra en stor del af Rhône.
Parker siger bl.a. om domainet: "Readers looking for solid value, as well as good typicity, from the Southern Rhône should check out the releases from Pierre Amadieu... they always deliver plenty of pleasure and are reasonably priced."