This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Spanien

2020 San Roque Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

JamesSuckling 90 / 100
Vinstyrke2 ved Kim Bretov 91 / 100
130,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2022 Vieille Mule Blanc, Jeff Carrel, Côtes Catalanes

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 89 / 100

Ikke på lager

Frankrig

2022 Morillon Blanc, Jeff Carrel

JamesSuckling 90 / 100

Ikke på lager

Frankrig

2023 Morillon Blanc, Jeff Carrel

New Zealand

2023 Sauvignon Blanc, Cellar Selection, Sileni, Marlborough

Oldenburgs Vinguide 17,5 / 20

Frankrig

2022 Le Corton, Grand Cru, Domaine Bouchard Père & Fils

InsideBurgundy 92-95 / 100
Robert Parker 93-95 / 100

Spanien

2017 Las Arenas Reserva Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

Decanter 92 / 100
Guía Peñin 92 / 100
270,00 kr. Pr. Stk.

Australien

2019 The Lucky Lizard Chardonnay, d'Arenberg, McLaren Vale / Adelaide Hills

Oldenburgs Vinguide 18 / 20
205,00 kr. Pr. Stk.