This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Spanien

2018 Las Garnachas de el Rincón, Marques de Griñon

Australien

2020 Ned & Henry's Shiraz, Hewitson, Barossa Valley

JamesSuckling 93 / 100
Ray Jordan 94 / 100

Italien

2021 Cerasuolo Rosé, Torre dei Beati, Abruzzo

175,00 kr. Pr. Stk.

Australien

2021 Miss Harry Chardonnay, Hewitson, Adelaide Hills

JamesSuckling 92 / 100

Chile

2017 Matetic Pinot Noir Corralillo, D.O. Valle de Casablanca

Ekstrabladet 90 / 100
Ekstrabladet

USA

2017 Pinot Noir, Bliss, Mendocino

Frankrig

2020 Gigondas Domaine Grand Romane, Vieilles Vignes, Pierre Amadieu, Cru du Rhône

Jeb Dunnuck 90 / 100
Decanter 92 / 100
300,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2019 Pommard 1er Cru Chanlins, Domaine Chavy-Chouet

Frankrig

2020 Gewurztraminer Turckheim, Zind-Humbrecht