This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

2019 Pommard 1.Cru, Bouchard Père et Fils

Robert Parker 91 / 100

Ikke på lager

Spanien

2019 La Encina Crianza Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

JamesSuckling 91 / 100
Spritnyt

Ikke på lager

Frankrig

2020 Chassagne Montrachet, Janots & Bos

Ikke på lager

Frankrig

2022 Chassagne-Montrachet, Janots & Bos

Ikke på lager

Frankrig

2023 Riesling Roche Calcaire, Zind-Humbrecht

375,00 kr. Pr. Stk.

Tyskland

2024 Riesling Kabinett, Saar, Weingut Von Hövel, Mosel

Ikke på lager

Italien

2021 Valpolicella, DOC, Dal Cero

Spritnyt
Spritnyt 90 / 100

Spanien

2021 Parada de Atauta, Ribera del Duero

Guía Peñin 94 / 100
Robert Parker 93 / 100

Ikke på lager

Østrig

2023 Grüner Veltliner, Domäne Krems, Niederösterreich