This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

6 fl. Rhône Cru fra Nord- og Sydrhône

1.925,00 kr. Normalpris

USA

2023 2 fl. Oceanic Pinot Noir - Charles Heintz og Guntley Road

René Langdahl 94-95 / 100
1.350,00 kr. Normalpris

Julelækkerier med 2 fl. Côtes du Rhône, 1 fl. Spumante og juleknas

589,00 kr. Normalpris

Julegave med 3 fl. Rioja, 1 fl. spansk hvidvin, 1 fl. Cava og juleknas

1.184,00 kr. Normalpris

USA

2023 Pinot Noir, Guntely Road Vineyard The Deep End, Oceanic, Anderson Valley, Mendocino

René Langdahl 95 / 100

USA

2023 Pinot Noir, Charles Heintz Vineyard, Oceanic, Sonoma Coast

René Langdahl 94 / 100

Australien

2019 The Lucky Lizard Chardonnay, d'Arenberg, McLaren Vale / Adelaide Hills

Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Frankrig

2024 Riesling Roche Calcaire, Zind-Humbrecht

Australien

2020 Ned & Henry's Shiraz, Hewitson, Barossa Valley

JamesSuckling 93 / 100
Ray Jordan 94 / 100