This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Østrig

2020 Grüner Veltliner, Domäne Krems, Niederösterreich

Ikke på lager

Frankrig

2015 Riesling Clos Windsbuhl, Monopole Zind-Humbrecht, 1,5 l.

Robert Parker 94 / 100

Ikke på lager

Italien

3 fl. Valpolicella Ripasso Superiore, Speri, Norditalien

Australien

2019 The Footbolt Shiraz, d'Arenberg, McLaren Vale

Spanien

2019 Parada de Atauta, Ribera del Duero

265,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2017 Brunello di Montalcino, DOCG, Tenuta Celestino Pecci

WinesCritic 93 / 100
Din VInguide 93 / 100
475,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2019 Rosso di Montalcino, DOC, Tenuta Celestino Pecci

225,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2018 Rosso di Montalcino, DOC, Tenuta Celestino Pecci

225,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2015 Gigondas Romane Machotte, Pierre Amadieu, Cru du Rhône, 1,5 l.

Ikke på lager

Frankrig

2020 Gigondas Domaine Grand Romane, Vieilles Vignes, Pierre Amadieu, Cru du Rhône

Jeb Dunnuck 90 / 100
Decanter 92 / 100

Frankrig

2020 Le Corton, Grand Cru, Domaine Bouchard Père & Fils