This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

2019 Le Corton, Grand Cru, Domaine Bouchard Père & Fils i trækasse

WineSpectator 96 / 100

Frankrig

2019 Chambolle Musigny Noirots 1.Cru, Bouchard Père & Fils

Frankrig

2019 Le Serre, Côtes du Rhone, Laudun

Oldenburgs Vinguide 17 / 20
85,00 DKK Pr. Stk.

Frankrig

2019 Gigondas Romane Machotte, Pierre Amadieu Cru du Rhône

JamesSuckling 93 / 100
Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Spanien

2015 Rioja Reserva, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

Oldenburgs Vinguide 18 / 20
Ekstrabladet 93 / 100

Frankrig

2020 Fleurie Les Deux Granites, Jean-Etienne Chermette

250,00 DKK Pr. Stk.

New Zealand

2021 Sileni Estates Sauvignon Blanc, "Cellar Selection", Marlborough

Oldenburgs Vinguide 17 / 20
130,00 DKK Pr. Stk.

Italien

2021 Tramin T Bianco, Cantina Tramin, Dolomiti IGT, Sydtyrol

130,00 DKK Pr. Stk.

Frankrig

2020 Gigondas Domaine Grand Romane, Vieilles Vignes, Pierre Amadieu, Cru du Rhône

Jeb Dunnuck 90 / 100
Decanter 92 / 100