This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

2023 Colombelle Sélection Blanc, Plaimont, Côtes de Gascogne IGP

75,00 kr. Pr. stk. v. køb af 6
85,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2020 Valpolicella, DOC, Dal Cero

Italien

2021 Valpolicella, DOC, Dal Cero

Italien

2019 Brunello di Montalcino, DOCG, Tenuta Celestino Pecci

New Zealand

2023 Sauvignon Blanc, Cellar Selection, Sileni, Marlborough

Oldenburgs Vinguide 17,5 / 20
140,00 kr. Pr. Stk.

Spanien

2023 K-Naia, Bodegas Naia, Rueda D.O.

130,00 kr. Pr. Stk.

USA

2017 Pinot Noir, Slow Lope'n Vineyard, Anderson Valley, Brutocao, Mendocino

Oldenburgs Vinguide 18,5 / 20

Tyskland

2018 Scharzhofberg Riesling, Auslese, Weingut von Hövel, Mosel

Falstaff 95 / 100
Robert Parker 93 / 100

USA

2019 Sauvignon Blanc, Dutcher Crossing