This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Italien

2020 Barolo Cru Castagni, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Ikke på lager

Italien

2024 T Rosso, Cantina Tramin, Dolomiti IGT, Sydtyrol

150,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

NV Crémant de Loire, Brut Réserve, Langlois

Spritnyt 91 / 100

Portugal

Madeira Extra Reserve 15 Years Old, Extra Dry, Justino`s, 0,5 l.

Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Portugal

Madeira Reserve, Tinta Negra, 5 Years Old, Justino`s, 0,5 l.

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 93 / 100
Oldenburgs Vinguide 18,5 / 20

Portugal

Madeira Rainwater 10 Years Old, Medium Dry, Justino`s

Spanien

Aranda Cream Sherry, Álvaro Domecq

Portugal

1983 Krohn Colheita Port, Wiese & Krohn

Portugal

1999 Krohn Colheita Port, Wiese & Krohn

Spritnyt
Spritnyt 93 / 100

Italien

2022 Barbera d'Alba Vigna Serraboella, Cigliuti, DOC

Vinous 92 / 100

Italien

2022 Barbera d'Alba Campass, Cigliuti, DOC