This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Chile

2016 Matetic Chardonnay EQ Quartz, DO Valle de San Antonio

Descorchados 94 / 100
Robert Parker 93 / 100

Ikke på lager

Italien

2016 Barolo Cru Castagni, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

Ikke på lager

Frankrig

2020 Morillon Blanc, Jeff Carrel, Pays d'Aude IGP

Ikke på lager

Frankrig

2017 Chassagne Montrachet, Grand Vin de Bouchard Père & Fils, 1,5 l.

Robert Parker 89 / 100

Frankrig

2019 Gigondas Romane Machotte, Pierre Amadieu Cru du Rhône

JamesSuckling 93 / 100
Oldenburgs Vinguide 18 / 20
225,00 DKK Pr. Stk.

Spanien

2016 Rioja Crianza, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

Vinous 91 / 100
WineSpectator 92 / 100

Spanien

2019 Naia, Bodegas Naia, Rueda D.O.

Frankrig

2019 Les Darons, Jeff Carrel, Languedoc AOP

Robert Parker 89 / 100

Forårskasse med 12 fl. blandet

1.925,00 DKK Normalpris

Italien

2019 Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC, Speri

JamesSuckling 93 / 100

Portugal

1983 Krohn Colheita Port, Wiese & Krohn

Revista de Vinhos 18 / 20
CellarTracker 90 / 100

Ikke på lager