This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Tyskland

2024 Riesling Kabinett, Saar, Weingut Von Hövel, Mosel

Ikke på lager

Frankrig

2023 Morillon Blanc, Jeff Carrel

170,00 kr. Pr. Stk.

Spanien

2023 Naia, Bodegas Naia, Rueda D.O.

Tim Atkin 93 / 100
160,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Barbera d'Alba Vigna Serraboella, Cigliuti, DOC

280,00 kr. Pr. Stk.

New Zealand

2024 Sauvignon Blanc, Cellar Selection, Sileni, Marlborough

150,00 kr. Pr. Stk.

USA

2021 Chardonnay, Bliss Vineyard, Brutocao, Mendocino

Frankrig

2022 Côtes du Rhône Grande Réserve, Pierre Amadieu

Ikke på lager

Tyskland

2024 Sandstein Riesling, Gutswein Weingut Gysler, Rheinhessen