Henry Fuchs er et lille domæne fra 1922 i historiske Ribeauvillé med i alt 10,5 ha., inklusive parceller i Bergheim og Hunawihr. Paul Fuchs og børn leverer vine af høj kvalitet, der forener ren økologi (certificeret 2011) med begavet håndværk. De lægger vægt på skånsomt markarbejde, hvor jordens mikrobiologiske liv generes så lidt som muligt.
F.eks. er der naturligt ukrudt som bunddække mellem vinstokkene, som slås og ikke pløjes. Kemisk gødning og ukrudtsmidler bruges ikke. Henry Fuchs holder udbyttet af druer nede for at give de resterende druer ekstra kraft. Vinstokkenes rødder tvinges til at søge dybt ned i jorden for at få den nødvendige næring, som ikke er tilgængelig i det øverste lag jord, og dette er med til at give vinene deres mineralske karakter. Der høstes i hånden, druerne presses meget blidt før gæringen, og brug af svovl minimeres.
Husets stil er rendyrket, elegante vine, der er meget tilgængelige, og de reflekterer druernes sande udtryk med en tydelig Alsace profil. Erik Sørensen Vin har arbejdet med Henry Fuchs 2013.