Langhe Chardonnay er nyeste vin i husets sortiment. Første årgang var 2019. Druerne kommer fra Cru'en Serraboella i Neive fra vinstokke, der er plantet i 2013, og som vokser i 350 meters højde. Jordbunden er ler, hvilket giver vinene en lidt federe udtryk. Druerne gærer på ståltanke i 15 dage, før vinen lagrer på træfade i 18 måneder.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Cigliuti siden 2018. Den mindre familieejendom ligger i Neive nordøst for Alba i Piemonte, med udsigt til Barbaresco's bytårn i det fjerne. "Fratelli"/brødre i navnet skyldes den nuværende ejer Renato's far og onkel, der solgte druer og vin på dunke på markedspladsen i 1960'erne.
Renato, der driver domænet med sin kone og to døtre, har totalt ændret standarderne på ejendommen: Han var en af de første i området til at udtynde druer i markerne så kraftigt, at naboer syntes, han var skør. Han har fuldt fokus på terroir: de lokale jordbundsforholds samspil med druen. Det omhyggelige markarbejde er basis for kvaliteten; der høstes i hånden i mindre plastkasser, så druerne ikke trykkes itu, og der praktiseres minimum-intervention i kælderen, hvor der kun bruges naturgær. I næsten 30 år var Cigliuti den eneste vingård i området, der lod sine Serraboella druer (en Cru i Neive) gære separat, og Cru'ens navn blev nærmest synonymt med vingården.
Renato var længe i tvivl om hvorvidt døtrene ville gå ind i dette "mandearbejde", som han så det i sine yngre år, men de deltager nu fuldt i driften, især i markerne. Metoderne er i praksis økologiske men uden certificering.
Vingården har en rød stjerne i den anerkendte italienske vinguide Gamero Rosso, hvilket betyder, at de har fået den maksimale karakter, 3 røde glas, 10 gange.
Bruce Sanderson/WineSpectator: "The wines are beautiful and expressive."
Antonio Galloni, Vinous: "If there is an estate in Barbaresco that deserves more attention, it is without question Cigliuti."