En vidunderlig vin med aromaer af vilde bær, krydderier og jord, der springer fra glasset. Overdådig i konsistensen med en dyb kerne af saftig frugt, sømløs integrerede tanniner og en overdådig finish. Druerne håndhøstes i små kasser, presses blidt, ligger med skaller / kerner og gærer i 18-21 dage. Vinen lagrer 12-14 mdr. i små egefade, ca. halvdelen nye.
Chapelle-Chambertin ligger midt i Gevrey-Chambertin lige under Chambertin-Clos De Bèze og er kun 5,5 ha. i alt. Bouchards Père & Fils' jordstykke ligger i et bånd i den nederste del. Navnet stammer fra det kapel, munkene fra Bèze-klosteret byggede her i 1155. Midt i 1800-tallet fik markerne, der grænser op til Chambertin og Clos-de Bèze, lov til at tilføje "Chambertin" til deres gamle navn.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bouchard Père & Fils siden 2006. Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard. I dag er Bouchard Père & Fils den største vinmarkejer i Côte d'Or, hvilket betyder, at huset blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru marker.
I 1995 købte Joseph Henriot Bouchard Père & Fils. Han lagde massive ressourcer i at renovere huset fuldstændigt. Vineriet ligger i Savigny-lès-Beaune og er en 3-etagers underjordisk bygning, hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Der er over 100 gæringskar og en lagringskælder med plads til 4000 egefade næsten 10 m. under jorden – kort og godt et topmoderne vineri, hvor husets mange vine hver især kan udvikle sig og udtrykke det unikke terroir, de kommer fra.
Artémis Domaines, der ejer en portefølje af nøje udvalgte eksklusive vinproducenter, overtog i 2022 Henriot-gruppen og dermed Bouchard Père & Fils. Samtidig traf de en markant beslutning om at stoppe produktionen af negociantvin, hvilket reducerede deres årlige produktion fra 2 mio. flasker til 600.000-700.000 flasker. Dette var et vigtigt skridt i deres bestræbelser på at positionere sig som en af de førende producenter i Côte de Beaune. Frédéric Weber fortsætter som Chefvinmager med Christophe Bouchard som højre hånd med ansvar for markarbejdet.
Husets adelsmærke er, at man - trods det store udvalg - formår at få hver vin til at udtrykke sin særlige oprindelse og karakter på alle niveauer.