Rosé fra Gigondas er en luksus-rosé og nok lidt af en sjældenhed. Den kan både serveres som apéritif og har samtidig dybde og struktur nok til at blive serveret til hovedretten. Farven er dyb pink, og duften intens af skovjordbær, hindbær og et strejf af fersken. Smagen er fyldig og krydret med friske florale noter med en lang eftersmag. Servér den afkølet til retter med eksotiske krydderier eller til krydrede grillretter.
Druerne håndhøstes under varmen fra efterårssolen. Grenache og Mourvèdre presses og blendes med udblødede Syrah og Cinsault. Mosten gærer derefter ved 16 grader, før vinen lagrer i 4 måneder i 1-2 år gamle tønder med løbende omrøring.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Pierre Amadieu siden 19896. Pierre Amadieu er det store navn i Gigondas, som siden 1929 og i tre generationer har opbygget det største domæne i Gigondas med 137 ha. Intet er sparet, selv i de små detaljer. Jean-Pierre har en stor del af æren for, at Gigondas i 1971 fik egen appellation. I dag ledes huset af 3. generation, Pierre, som også er præsident for alle vingårdene i området. Hans ambition er at skabe klassisk Gigondas, som har mineralitet såvel som kraft: "I want elegant wines endowed with a good freshness and a pleasant fruity taste respecting familial tradition and appellations’ typicity."
Fra 2023-høsten er alle Pierre Amadieus vine fra appellationen Gigondas certificeret biodynamisk.
Med årene er huset også begyndt at lave vin fra andre Rhônedistrikter som Vacqueyras, Vinsobres og Châteauneuf-du-Pape og Côtes du Rhône. Med disse vine er Pierre Amadieu kommet i mål med ønsket om at kunne tilbyde et bredt sortiment af vine i klassisk stil fra en stor del af Rhône.
Parker siger bl.a. om domainet: "Readers looking for solid value, as well as good typicity, from the Southern Rhône should check out the releases from Pierre Amadieu... they always deliver plenty of pleasure and are reasonably priced."