Vincent Wengier er en lille vingård beliggende i Chablis’ sydvestlige region i landsbyen Préhy. Vincents far, Alain, startede som vinmager og plantede sine første vinstokke i Chablis i 1983. Siden da er arealet vokset støt og roligt. Vincent selv joinede sin far i 1998 og styrer i dag familievingården og dens nu 26 ha vinstokke fordelt på 4 appellationer: Chablis, Petit Chablis, Aligoté og Bourgogne Chardonnay. De har desuden for nylig plantet Pinot Noir til en Bourgogne Rouge.
I 2019 ændrede domænet fokus og begyndte at tappe og markedsføre vin under eget navn. Samme år fik de HVE-certificering (højt miljøfokus), der har fokus på at hjælpe fauna og flora med at udvikle sig omkring vinstokkene, hvilket skaber et mere afbalanceret naturligt miljø. I 2020 omlagde de til økologisk landbrug med certifikat fra 2023-høsten.
Efter mekanisk høst presses druerne hurtigt for at undgå oxidation og maceration. Presningen sker i pneumatiske lavtrykspresser. Mosten afkøles og bundfældes således, at den klare saft adskilles fra skind og druemasse. Mosten opbevares i temperaturregulerede rustfri ståltanke, hvor den alkoholiske gæring sætter i gang ved hjælp af druernes naturlige gær. Efter den alkoholiske gæring undergår vinene malolaktisk gæring for at runde dem af. Vinen hviler på gærresterne i 8 til 10 måneder inden tapning.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Vincent Wengier siden 2025.