En vin, der ligger i toppen af hierarkiet, når dybde, seriøsitet og livslængde er i højsædet. Den solide, kroprige frugt med hindbær, viol og blåbær, er koblet med en elegant, generøs, charmerende duft og flot balance. Der er mange års udvikling gemt i denne vin. Bouchard's parcel er blot på 1/4 ha., placeret højt og centralt i Chambolle-Musigny delen af marken. Det giver blot ca. 1000 fl./år. Druerne høstes manuelt i små kasser og sorteres drue for drue. Druerne udbløder 18-21 dage, og vinen lagrer 12 - 14 mdr. i egefade, 45-60% nye.
Bonnes-Mares Grand Cru på i alt 14,5 ha. ligger østvendt i 250 - 280 m.s højde på nordgrænsen af Chambolle-Musigny med en lille del i nabokommunen Morey-Saint-Denis. Jordbunden er præget af grus med ler, limsten og et ret højt indhold af jern. Navnet skyldes antagelig et relief af "bonnes mères / de gode mødre", som siges at beskytte høsten. Marken er kendt for kroprige, fast byggede vine, der ofte kræver nogen lagring for at vise deres bedste, og kan udvikle sig i årtier.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bouchard Père & Fils siden 2006. Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard. I dag er Bouchard Père & Fils den største vinmarkejer i Côte d'Or, hvilket betyder, at huset blandt andet råder over 12 hektar Grand Cru-, samt 74 hektar Premier Cru marker.
I 1995 købte Joseph Henriot Bouchard Père & Fils. Han lagde massive ressourcer i at renovere huset fuldstændigt. Vineriet ligger i Savigny-lès-Beaune og er en 3-etagers underjordisk bygning, hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Der er over 100 gæringskar og en lagringskælder med plads til 4000 egefade næsten 10 m. under jorden – kort og godt et topmoderne vineri, hvor husets mange vine hver især kan udvikle sig og udtrykke det unikke terroir, de kommer fra.
Artémis Domaines, der ejer en portefølje af nøje udvalgte eksklusive vinproducenter, overtog i 2022 Henriot-gruppen og dermed Bouchard Père & Fils. Samtidig traf de en markant beslutning om at stoppe produktionen af negociantvin, hvilket reducerede deres årlige produktion fra 2 mio. flasker til 600.000-700.000 flasker. Dette var et vigtigt skridt i deres bestræbelser på at positionere sig som en af de førende producenter i Côte de Beaune. Frédéric Weber fortsætter som Chefvinmager med Christophe Bouchard som højre hånd med ansvar for markarbejdet.
Husets adelsmærke er, at man - trods det store udvalg - formår at få hver vin til at udtrykke sin særlige oprindelse og karakter på alle niveauer.