This website requires JavaScript.

Køb 3 stk.

SPAR 26% t.o.m. 31/12

Galleri

  • Køb 3 stk.

    SPAR 26% t.o.m. 31/12

    Galleri

    2020 Rasteau AOC, Cru du Rhône, Fond Croze

    Rasteau er blandt domænets bedste vine fra et par ha. i Rhône Cru'en Rasteau. Økologiske druer høstes sent med lavt udbytte. 80% Grenache, 10% Syrah og 10% Mourvedre. Lang gæring fulgt af "pigeage"/ nedtrykning af faststofferne i mosten for største udtræk af smagsstoffer, og lagring 14 måneder i 500 l. egefade. Magtfuld, intens duft af peber og krydderier. Flot allerede nu, men kan gemmes med fordel.

    Læs beskrivelsen

    Årgang

    2020

    Alc.

    15,5%

    Område

    Rhône

    Land

    Frankrig

    Vinstyrke2 ved Kim Bretov 90+ / 100
    Oldenburgs Vinguide 17,5 / 20
    Læs anmeldelser
    205,00 kr. Pr. Stk.
    205,00 kr. Pr. Stk.

    Produktinformation

    Name
    Value
    Mourvèdre10%
    VintypeRødvin
    DyrkningsmetodeØkologisk
    LandFrankrig
    DistriktRhône
    DruesorterGrenache/Garnatxa/Garnacha (80%)
    Syrah/Shiraz (10%)
    Alkohol %15,5%
    FyldighedFyldig
    TørhedsgradTør
    LukkemetodeKorkprop
    Årgang2020
    FlaskestørrelseHelflaske, 0,75 liter
    Varenummer363220
    90+ / 100

    Vinstyrke2 ved Kim Bretov

    Maskulin og alkoholisk sag. Frugten trænger dog fint igennem med duftnoter af primært mørke hindbær. Tæt, men ikke tung. Det ændrer sig dog i smagen, som fremstår sødladen og chokoladetung med et koncentrat af modne brombær, kirsebær og solbær og en alkohol, der ikke er helt inkorporeret i vinen. Lidt syre hænger ved i finishen, der præges af en del raspende tanniner. Ikke videre elegant. Vi er i den rå og rustikke afdeling, og det skal der også være plads til. Bærkoncentrationen trækker bedømmelsen op. Et fint match til fed dansk julemad.

    17,5 / 20

    Oldenburgs Vinguide

    Blød, tør og potent på samme tid, domineret af engelsk lakrids og Grenache. Den er robust og ungdommelig, og den udvikler og udfolder sig med fynd og charme i glasset, den får charmerende nuancer af hyldebær og slåen og holder sig både udfordrende og beroligende. Får den 15-20 min. luft, er den klar til at byde det allerbedste kød op til jubeldans.