Stor Cabernet Sauvignon. En eksplosion af blåbær, der smelter sammen med noter af kaffe og cassis og ender med en ekstrem lang og blød smag. Dens finesse og elegance vil please elskere af Cabernet Sauvignon. Til vinen tilføjes druer fra nabomarkerne for at give den mere kompleksitet.
Druerne hånd-sorteres i kælderen, og vinen gærer i åbne tanke og får 20 måneder i 70% ny fransk eg.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Sojourn Cellars siden 2019. Sojourn Cellars ligger i Sonoma nord for San Francisco tæt på Napa Valley. Huset blev grundlagt i 2001 af de to tennisvenner Craig Haserot og Erich Bradley, som delte en passion for to ting: Stor vin og tennis. Fra starten var planen at produere små mængder Cabernet Sauvignon fra ekstraordinære vinmarker. Huset har hurtigt opnået stor anerkendelse, og i dag producerer de 21 unikke vine til kunder verden over.
Sojourn lægger vægt på at få hvert parcel fra markerne med over i flasken. Huset opkøber druer i Napa og Sonoma fra dyrkere, som de har et tæt samarbejde med, og som besidder bestemte kombinationer af jord, klima, hældning og retning, og hvor udbyttet holdes lavt.
Flere af markerne i Sonoma Coast ligger i egne, som er svære at nå, som Sangiacomo, Gap's Crown og Rodgers Creek. Det er unikke parceller som hver spiller en rolle i vinenes succes.
Hvad der startede med et dedikeret venneprojekt har i dag vokset sig til en førsteklasses "boutique" vingård med et lille velfungerende team, der skaber højkvalitets Pinot Noir, Chardonnay og Cabernet Sauvignon, hvoraf flere vine sælges via allokation.
Oakville AVA blev sin egen under-appellation under Napa Valley i 1993. I dette lille distrikt findes den største koncentration af Napa Valleys fremtrædende producenter af Cabernet Sauvignon. Oakville ligger i 150 til 300 meters højde.