Indbegrebet af elegance og fantastisk velsmagende rosévin fra Provence i fin balance mellem frugtfylde og en nærmest svævende lethed, der udstråler Provence for fuld kraft. Duften fyldes af fine lyse frugter og et mineralsk præg fra jordbunden. Smagen er læskende men stilfuld, fast bygget og vedholdende med en lille tone af mint, anis, blomster og citrusskal. Et oplagt valg til frokost, fisk og grøntsager fra grillen men også som apéritif.
Druerne er økologisk dyrkede Grenache (85%) og Cinsault (15%), der får en kold udblødning i 6 - 8 timer og udelukkende vinificeres i temperaturregulerede ståltanke.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Henri Bonnaud siden 2012. Château Henri Bonnaud ligger ved Le Tholonet tæt på Aix-en-Provence nedenfor Sainte-Victoire bjerget. Skråningerne er sydvendte af kalk med kridt og eroderet klippe, som sammen skaber unikke forhold. Den ene halvdel af vingården er Palette, den ældste Grand Cru i Provence, den anden del ligger i Provence. Appellationen Côtes de Provence Sainte-Victoire blev skabt i 2005 efter nøje udvælgelse af parceller ved foden af Sainte-Victoire, hvor jordbunden og mikroklimaet er specielt med sydvendte, højtliggende kalkskråninger, hvor forskellene i døgntemperatur er ret store. Markerne ligger i form som et sydvendt amfiteater, der beskytter mod Mistralvinden.
Stéphane Spitzglous er 3. generation og står i spidsen for vingården. Han er født dér og opfostret af sin bedstefar, som lavede vinen i 43 år. Han laver traditionel vin på egnens gamle druesorter og ærer sin bedstefar, Henri Bonnaud, der skabte domænet, gennem sin vin og ved at give ejendommen hans navn. Han har bygget nye kældre og skifter fx. enkelte vinstokke ud, når det er nødvendigt, for at holde gennemsnitsalderen høj. I 2010 begyndte han at konvertere til økologisk produktion, og fra 2013-årgangen alle vine certificeret økologisk. En meget seriøs og ærekær dyrker.