This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2016 La Fontaine aux Enfants, Domaine Marc Kreydenweiss, Alsace

VinXpressen

Frankrig

2020 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss, Alsace

Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Frankrig

2017 La Fontaine aux Enfants, Domaine Marc Kreydenweiss, Alsace

Ikke på lager

Italien

2014 Cabernet Sauvignon Miklus Wine, Friuli

Italien

2020 Malvasia, Miklus Wine, Friuli