This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2022 Beaujolais-Villages, Château Cambon

Italien

2023 Cerasuolo Rosé, Torre dei Beati, Abruzzo

230,00 kr. Pr. Stk.

Australien

2021 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

WineEnthusiast 90 / 100
120,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2022 Beaujolais Rouge, Château Cambon

Italien

2018 Pinot Grigio, Miklus Wine, Friuli

Gambero Rosso

Frankrig

2024 Beaujolais Nouveau, Château Cambon

220,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

Frankrig

2015 Clos Rebberg, Cru, Riesling, Domaine Marc Kreydenweiss

eRobertParker 92 / 100