This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2024 Beaujolais Nouveau, Château Cambon

220,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2022 Au Dessus de la Loi Riesling, Domaine Marc Kreydenweiss, Alsace

Din VInguide 92 / 100
Spritnyt 92 / 100

Italien

2017 Malvasia, Miklus Wine, Friuli

Frankrig

2022 Beaujolais Rouge, Château Cambon

Spritnyt
Spritnyt 91 / 100

Australien

2021 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

WineEnthusiast 90 / 100
120,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2015 Clos Rebberg, Cru, Riesling, Domaine Marc Kreydenweiss

eRobertParker 92 / 100

Italien

2014 Cabernet Sauvignon Miklus Wine, Friuli