This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2022 Beaujolais, Château Cambon

Australien

2018 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

Oldenburgs Vinguide 17 / 20
110,00 kr. Pr. Stk.

Australien

2021 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

110,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Sauvignon Blanc, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

180,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

Italien

2014 Cabernet Sauvignon Miklus Wine, Friuli

Frankrig

2022 Beaujolais Villages, Château Cambon

Frankrig

2022 Brouilly, Château Cambon

Frankrig

2021 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss

Din VInguide 91 / 100
Spritnyt