This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Australien

2021 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

WineEnthusiast 90 / 100
120,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2023 Beaujolais-Villages, Château Cambon

Frankrig

2024 Beaujolais Nouveau, Château Cambon

220,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2021 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

Frankrig

2022 Brouilly, Château Cambon

Din VInguide 93 / 100

Frankrig

2022 Beaujolais Rouge, Château Cambon

Italien

2018 Pinot Grigio, Miklus Wine, Friuli

Gambero Rosso