This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Frankrig

2015 Clos Rebberg, Cru, Riesling, Domaine Marc Kreydenweiss

eRobertParker 92 / 100

Frankrig

2021 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss

Din VInguide 91 / 100
Spritnyt

Frankrig

2020 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss

Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Italien

2021 Cerasuolo Rosé, Torre dei Beati, Abruzzo

Gambero Rosso
175,00 kr. Pr. Stk.

Ikke på lager

Australien

2018 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

Oldenburgs Vinguide 17 / 20

Italien

2021 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

Ikke på lager

Italien

2020 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

Gambero Rosso

Italien

2020 Malvasia, Miklus Wine, Friuli