Vinen viser diversiteten af Alsace. Kraftig, frisk og krydret med toner af tørret appelsinskal, kirsebær og underskov. Blendet er ca. 90% Gewurztraminer, der har fået en uges skindkontakt, og 10% Sylvaner uden skindkontakt. Navnet "Boire" er en leg med ordene. På fransk betyder "boire" at drikke - og det skal her understrege, at det er en frugtrig vin, som er let tilgængelig, og som man bør nyde i godt selskab. Vinen er helt tør med 0,85 g. restsukker/l. Den tappes ufiltreret og uden svovl.
Marc Kreydenweiss var pioner for biodynamisk drift i Frankrig (1989), og sønnen Antoine har videreført projektet fra 2007 sammen med sin kone og tre døtre: lave høstudbytter, minimum intervention i vinifikationen, kun naturlig gær og lang kontakt med faststofferne fra gæringen før tapning, normalt direkte fra fadene, af og til med en periode i ståltank til sidst.
Jorden varierer meget mellem lokationerne; karakteristisk for et foldebjerglandskab som Alsace. Målet er jordbundens størst mulige aftryk på vinen i samspil med druesorterne. Hovedparten af de 13,5 ha. marker ligger indenfor 10 km. fra kælderen i Andlau, ca. midt mellem Colmar og Strasbourg. Domænet har del i fire Grand Crus: Wiebelsberg, Moenchberg og Kastelberg i Andlau samt Kirchberg i Barr.
Kan man tale om fællestræk ved vinene, må det være ekstrem renhed og udtalt mineralitet. Mange med fine udviklingsmuligheder, de bedste også på den lange bane. Et imponerende studie i relationen mellem jordbund, druesort og mikroklima.
Vinene i serien "Lune à Boire" er certificerede økologisk og ikke biodynamisk som Kreydenweiss' domæne-vine.
Men det er ikke mainstream vine. Efter besøg og smagning i 2016 skrev Rene Langdahl i Gastro 2016: "Marc og Antoine Kreydenweiss forvandler stene til vin, nærmest bogstaveligt talt. Og vores vinskribent er rystet efter smagningen. Rystet på den gode måde, altså!" ..." Vinene er ikke for Alsaceklassicister, men mere for søgende, opdagelsesrejsende, modige vinmennesker... Hvordan gør han det?"