En skøn aroma af blomster og toner af friskkværnet smør. Meget harmonisk og rund smag med god længde og noter af citrus og modne frugter. Servér som apéritif eller til mellemfyldige retter med fisk eller fjerkræ. Druerne kommer fra Sous Roche Dumay 1. Cru, der ligger som en af de højeste i terrænet i 350-400 meters højde med en veldrænende kalkstensjord. Det er en lille unik 1. Cru mark, der udgør blot ca. 2.002 hektar af appellationen. Vinen har lagret i 16 måneder, heraf 12-13 måneder på eg, hvoraf ca. 20% er ny eg.
Sous Roche Dumay 1. Cru ligger på den vestlige side af Montrachet skråningen i Saint-Aubin, hvor kun bakketoppen adskiller den fra Puligny-Montrachets Grand Crus. Sous Roche Dumays har en sydvestlig eksponering, hvor vinstokkene undgår morgensolen men til gengæld modtager den fulde kraft af sommerens eftermiddagsvarme, som Bourgognes kontinentale klima giver. Højden sikrer druer med en fremtrædende syre, og noterne karakteriseres af ferskner, citrus og hvide frugter.
Saint-Aubin ligger på siderne, overvejende nordvestsiden, af en dal, som i udmundingen mod øst har Chassagne-Montrachet på sydsiden og Puligny-Montachet på nordsiden. Trods navngivet efter Saint-Aubin højt oppe i dalen er de bedste marker i appellationen tæt på Landsbyen Gamay i den nordøstlige del. Navnet er ikke, i samme grad som de berømte nabokommuner, bøjet i neonrør på verdensmarkedet, så vinene har ofte høj kvalitet i forhold til prisniveauet.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bertrand Bachelet siden 2024. Bertrand Bachelet er 4. generation i rækken af vinbønder i familien i Bourgogne. Hans passion for vin drev ham til at overtage ejendommen i 2011 fra sin far, Jean-Louis. Domænet ligger i Dezize-les-Maranges, hvor familien har flere marker, men de har også fantastiske besiddelser i Saint Aubin, Santenay og Chassagne-Montrachet. Alt i alt ejer de 13 hektar, hvorfra de laver en række af seriøse høj-kvalitetsvine. Maranges tegner sig for den største del af slottets produktion.
Bertrand har tilføjet nye, moderne teknikker i vinfremstillingen for at lave endnu skarpere vine, der præcist udtrykker det bedste fra hvert terroir. Der lægges stor vægt på et omhyggeligt arbejde i marken for at skabe så sunde druer som muligt. Et sundt druemateriale af høj kvalitet er et afgørende fundament til at skabe store vine. Alt arbejde i marken, fra beskæring til høst, foregår manuelt. Vinificering udføres efter de traditionelle metoder med så lidt indgreb som muligt, for at fremhæve det unikke og komplekse af hvert terroirs.
Til hvidvinene presses druerne straks, når de kommer til karrummet. Efter forsigtig presning og en let bundfældning føres mosten direkte til forskellige typer fade (10 - 30% nye fade afhængig af vinen). Hvidvinene lagrer i gennemsnit et år, efterfulgt af flere måneders stabilisering i kar før aftapning.
Til rødvinene sorteres druerne strengt før delvis eller hel afstilkning. Graden afhænger af den specifikke vin og årgangens karakteristika. Herefter udbløder druerne i ca. tre uger. Udvindinger af farve og aromaer udføres med minimal indgriben; en gang i mellem skubbes samlingen af druer øverst i karret ned i mosten foruden at mosten omrøres nu og da. Rødvinene modner på træfade i ca. 12 måneder med varierede andele af ny eg efterfulgt af tre til seks måneder i kar før aftapning.