Bouquet'en er indbydende med friske pærer, modne æbler og fin mineralitet. Det er en mineralsk og harmonisk vin med noter af hvid fersken og lidt hasselnød. Parcellet ligger i Les Pargues marken, som ligger bag Premier Crus Vaillons og Montmains. Vinstokkene til Selection Massale er over 40 år gamle. Druerne høstes i hånden og vinen gærer og lagrer 50% i stål, 50% i eg.
"Selection Massale" refererer til en bestemt teknik i marken. Det betyder, at man ved genplantning af stokke for over 40 år siden tog stiklinger fra de bedste vinstokke, man havde, og ikke fra en klon. De giver nu et meget lille udbytte og en flot palet af aromaer fra Chablis' unikke terroir.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Servin siden 2006. Domænet har en lang historie i Chablis. De nævnes som ejere af vinmarker i Chablis allerede i det 16. århundrede. I dag ejer huset fire Grand Crus: Blanchots, Bougros, Les Clos og Preuses foruden seks Premier Crus: Butteaux, Les Forets, Montee de Tonnerre, Monts de Milieu, Vaucoupin og Vaillons. Domænets 37 hektar marker ligger i Chablis by udelukkende på Kimmeridge kalk, og de anvender et balanceret mix af traditionelle og moderne teknikker.
Hovedparten af vinstokkene er gamle. De er uklonede, hvilket giver mere autentiske aromaer, og udbyttet holdes nede. Når der skal plantes nye vinstokke bruges uklonede stiklinger, og de bliver plantet tæt, så rødderne tvinges ned i jorden efter næring. Metoderne er bæredygtige, når det kommer til brug af sprøjtemidler og bekæmpelse af skadedyr. Høsten foregår i hånden på de bedste marker i hht. tradition, og hvert parcel vinificeres separat for at få dets udtryk frem. Moderne teknologi sikrer en unik Servin-stil samt en konsistent høj kvalitet i vinene. Målet er rene vine, der hver i sær skal udtrykke den specifikke mark, de kommer fra.
I september 2023 udtalte William Kelley/Robert Parker:
"The 30-hectare Domaine Servin, ably directed by proprietor François Servin and Australian-born winemaker Marc Cameron, continues to number among Chablis's most reliable addresses...here's an emphasis on massal selections of Chardonnay in the vineyards and long élevage on the lees in the winery. What's more, Servin's palate of appellations is enviable."