Leveres i original trækasse ved køb af 6 flasker. Mikroslot ejet og ledet af José Sanfins, som er den daglige leder af Cantenac-Brown, 3.Cru, og som også er nær ven med Eric Boissenot - den kendte konsulent for nogle af Médocs bedste slotte, bl.a. alle fire 1. Grand Cru Classé. Åben duft med ribs og blå blommer. saftig smag med fin struktur, toner af jern, tjære og lidt fad. Fin længde. Under fortsat udvikling.
En både klassisk og ret moderne, charmerende Cabernet-baseret vin, som er ejer José Sanfin's seriøse privatprojekt, når han ikke er på Cantenac Brown. Marken på blot én ha. ligger på et af de højeste punkter i Médoc: En grusbanke med fremragende soleksponering ved siden af Chasse Spleen, hvor resterne af møllen fra 1822 stadig findes. Marken er plantet med 62% Cabernet Sauvignon og 38% Merlot, der er ca. 35 år, og udbyttet holdes under kun 40 hl./ha. Markarbejdet er "sustainable" uden sprøjtemidler. Efter udblødning og alkoholgæring sker æble- mælkesyregæringen i de træfade, vinen lagret videre i. Én let filtrering inden tapning.
2012 i Bordeaux bød på omskifteligt vejr i blomstringen, som gav noget uregelmæssig frugtsætning. Farveskiftet skete i godt vejr noget efter normal tid. Midtsommeren var pæn med kun lidt, spredt nedbør og moderat temperatur. August og det meste af september var helt tørre, hvilket gav problemer for unge vinstokke på grus og sinkede modningen noget, især på meget drænende jorde. 25. september faldt temperaturen markant, og det begyndte at regne. Merlot var høstet og havde fin kvalitet, mens man endnu manglede Cabernet Sauvignon på tungere jord nogle steder, især i Haut-Médoc. Her var det nødvendigt at kunne reagere på vejret med markarbejde, drueudtynding og høst, når mulighederne var bedst. Modenheden af Cabernets var lidt længere fremme i det marginalt lunere Pessac-Léognan og Graves syd for Bordeaux by. Det var vigtigt i kælderen at afpasse ekstraktionen for at få den rigtige balance i tanninerne med de forhold, der var det konkrete sted. Samlet set mest et "Merlot-år". Der er mange fine vine, også med Cabernets, men også en del stilvariation afhængigt af, hvordan den enkelte ejendom håndterede forholdene.