Dette er samme vin som husets Les Sybarites, men den har ligget yderligere 12 måneder på fad - så i alt 24 måneder. Et væld af mørke bær og krydderier bakket op af Cabernet Francs urtede præg. Tæt og kødfuld med lag på lag af bær og en fantastisk blødhed. Druerne kommer fra vinstokke, der vokser i Chacé, Varrains og Chaintres i appellationen Saumur-Champigny. Jorden er lavvandet muldjord og sand ovenpå en undergrund af kalksten (Touffeau). Druerne høstes i hånden og afstilkes 100% før udblødning og gæring med naturgær. Vinen føres på tønder ved hjælp af tyngdekraft og lagrer 24 måneder i domænets underjordiske kælder. Det er en vin, der kan gemmes i mange år i kælderen. Serveret ung, skal den på karaffel mindst 1 time før servering.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Moly siden 2024. Domaine Moly er kulminationen på Etienne og Aurelia Molys drøm om egen vingård. Etienne boede i 15 år i New Zealand, inden hans passion for vin førte ham tilbage til Frankrig i 2020. Her arbejdede han 2 år hos den ikoniske Loire-producent Romain Guiberteau, og det var imens han var her, at han fandt den smukke ejendom med nogle gamle vinstokke, som han nu har købt.
Domaine Moly er frem for alt et ønske om at lave og producere en fantastisk håndværksvin. Her går alkymien mellem planten og mennesket, komplementariteten af arbejdet i vinmarken og kælderen, op i en højere enhed for Etienne og hustru Aurelia. Vingården er under konvertering til økologisk vindyrkning.
Etienne har altid været utrolig passioneret omkring vin - ikke hvilken som helst vin, men god vin. Når man hører Etienne fortælle om sit livsværk, kan man ikke undgå at se og høre hans begejstring for det, han laver og hans indædte ønske om at dele denne glæde med andre. Etienne og Aurelia er utroligt stolte af det, de nu producerer. Smukke Chenin Blancs og Cabernet Francs, der afspejler deres terroir, deres personlighed og deres fantastiske arbejdsmoral og passion. Domaine Moly kaldes allerede en stigende stjerne af Saumur!
Domaine Moly holder til i Saumur i den centrale del af Loire, hvor hovedruerne er Cabernet Franc på rødvinssiden og Chenin Blanc på hvidvinssiden. Domaine Moly laver et par rødvine fra appellationen Saumur-Champigny, der er specielt kendt for deres friske og vidunderligt duftende udtryk. Vinstokkene vokser tæt på stejle skråninger af Loires sydlige bred, og jorden her er den lokale Loire-kalkstensjord, "Tuffeau", som er specielt velegnet til at lave rødvine af høj kvalitet.