Vinen er fra domænets ældste vinstokke. Den har overbevisende dyb frugt, men på den elegante, læskende måde, der er Reverdito's stil. Blåbær og halvtør sveske; jordtone og begyndende snert af lakrids. Fin syre afrunder med behersket tanninbid. Fuglevildt, stegt gås, kalvelever, svamperetter og ikke for heftige fåre- og gedeoste er lokale klassikere til druen.
Bricco Cogni er i det nordvestligste hjørne af La Morra kommune, centralt i Barolo. Parcellen er den første, Michele's far Silvano købte og plantede i 1967. Vestvendt mergel og limsten i 270 m.s højde, hvor der både er bedste dræning og høj soleksponering. Druerne høstes i 20 kg. kasser, så de ikke trykkes inden ankomst til vingården, hvor de afstilkes og sorteres igen før udblødning, gæring i ståltank og lagring i store, ældre fade i mindst 18 mdr. Udtræk af tanniner fra mosten tilpasses altid årgangens karakter, så vinen ikke bliver klodset og hård.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Reverdito siden 2010. Michele Reverdito overtog domænet fra faderen i 1999, en vingård på nu 22 hektar i la Morra og nabokommuner, som årligt leverer ca. 70.000 fl. Han får i kælderen hjælp af søsteren Sabina og i vinbjergene af far Silvano og moderen Maria. Metoderne er bæredygtige - her bruges ikke insektgifte, pesticider eller kunstgødning.
Michele var primus motor i det lokale projekt "Green Experience": brug af naturgødning, skadedyrsbekæmpelse ved brug af teknikker der forstyrrer deres forplantning, spredning af gavnlige insekter, der fremmer bestøvningen, og beskyttelse af den naturlige fauna. Mere end 70 dyrkere er nu tilknyttet dette projekt. "Vi er dyrkere før producenter" siger Michele, og "vi går efter elegance, raffinement og genkendelighed. Vine fra enkeltmarker skal udtrykke, hvor de kommer fra, og vinificeres derfor forskelligt." Arbejdet i kælderen er ellers helt traditionelt med ståltanke og en masse gamle "botti", træfade på 40 - 50 hl.
Det, der udmærker domænet, er en balance i vinene, der både tilgodeser druekaraktererne og samtidig har en tilgængelig frugtighed, som giver selv Barolo'er fra enkeltmarker et meget bredt drikkevindue. De kan udvikle sig meget men giver allerede meget som ret unge. Gambero Rosso skriver: "Reverdito tilbyder karakter og dybde i vine til særdeles rimelige priser".
2014 i Piemonte havde et vådt forår, meget lig 2013, men temperaturen steg tidligere, så blomstring og frugtsætning var større og hurtigere. Modningstempoet blev nedsat fra midt i juli, hvor det blev markant køligere, mere regnfuldt, og haglstorme gjorde skade på det potentielle udbytte en del steder, især i Barolo, markant mindre i Barbaresco. Meldug angreb var hyppige og snyltefluen Drosophila Suzukii, der var en pestilens mange steder i Centraleuropa, formindskede yderligere udbyttet, især i lavtliggende områder, og gjorde håndsortering af druerne bydende nødvendig.
Druer, der havde overlevet trængslerne, blev belønnet med september og oktober, der var tørre, solrige og med kølige nætter. Afløvning var udbredt nu, for at sikre maksimal sol til at opnå fysiologisk modenhed og høj ventilation i klaserne, og høsten blev sen. Udbyttet varierer voldsomt fra sted til sted. Mostafløb / saignée metoden blev hos nogle producenter brugt til at forbedre koncentrationen, og en del enkeltmarksvine blev ikke lavet. Variationen er stor. Stilen er gennemgående ren, klar frugt med høj lækkerifaktor i de bedre vine, der præsenterer Nebbiolos karakter flot og vil kunne nyder relativt unge.