En vin der i årevis har balanceret flot mellem det elegante og let yppige. At en del af druerne vokser i jord, der har fået olivenolie i mange år, kan spille ind. Sprød, saftig, generøs frugt med pust af nektarin, modent æble, en anelse nød, brødskorpe og eg. God bredde i smagen med stenfrugt og sarte blomster, der strammer op til en lang, tør eftersmag. En mangeårig favoritvin hos os med udviklingspotentiale. Servér den til fisk og skaldyr.
Druerne vokser på sandjord, som også historisk har været brugt til oliventræer. Den dag i dag skyder oliven op mellem vinstokkene. Vinen får fylde og bredde i McLaren Vale's milde, maritime klima. Sprødt æble og kalktone stammer fra det kølige Adelaide Hills; det højest beliggende vinområde med meget kølige nætter. Høsten strækker sig over længere tid, da vækstforholdene er så forskellige i de to områder. De køles før let kurvepresning, gærer og lagrer derefter 7 mdr. i en blanding af brugte franske- og amerikanske egefade. Det er et generelt pejlemærke for Chester Osborne, at træet kun skal støtte frugten og ikke mærkes meget i vinen.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med d'Arenberg siden 1998. Vingården blev stiftet i 1912 af Joseph Osborn, som solgte sin stald af væddeløbsheste og brugte pengene til at købe en vingård. Den mest kendte hest ved navn Footbolt har lagt navn til en af husets mest kendte vine af samme navn, som stadig laves i dag. På samme måde har alle d'Arenbergs vine en sjov historie bag deres utraditionelle navne, og huset arbejder da også under mottoet "The Art of Being Different". I dag er 4. generation, Chester Osborn, ejer og vinmager.
d'Arenberg ligger i McLaren Vale - det mest kendte vinområde i Sydaustralien ca. 35 kilometer syd for Adelaide, der er hovedbyen i South Australia. Kvalitetsniveauet i d'Arenbergs vine er højt, og man får meget for pengene. Ca. halvdelen af domænets marker er beplantet med Shiraz, men huset eksperimenterer og prøver sig hele tiden frem med nye druesorter. Alt i alt er der 33 forskellige druetyper rundt omkring domænet og man har, udover mere velkendte, også druer som Verdelho, Graciano og de nok endnu mere ukendte Tinta Cao samt Souzao. Fra årgang 2018 er alle d'Arenbergs egne marker og kælder certificeret økologisk som minimum, og nogle endda biodynamiske.