Livlig, meget sprød og tør mousserende vin lavet på druen Chardonnay og den lokale Durella. Noter af ristede nødder, grønne æbler og skarpe urter i smagen med noter af ristet brød i afslutningen. Durella er en lokal syrerig grøn drue fra Veneto, som bl.a. anvendes i Spumante fra Veneto. Den trives specielt godt i kalkholdig og vulkansk jord.
Druerne til Spumante Brut B vokser i området Roncà på skråningerne af to uddøde vulcaner, Calvarina og Crocetta i Veneto øst for Soave. Høsten foregår i hånden, og vinificeringen foregår i ståltanke med ugentlig omrøring. Herefter tappes vinen og andengæring sker på flaske - i alt 24 måneder, inden vinen frigives til salg. Serveres kølig til apéritif, antipasti og forretter med fisk og skaldyr.
Augusto Dal Cero grundlagde Soave-vingården, Corte di Giacobbe lige øst for Verona i 1934. Han købte et unikt stykke land i kommunen Roncà, der er domineret af to uddøde vulkaner, Crocetta og Calvarina, på grænsen mellem Verona og Vicenza. Jorden er rig på basalt samt grå og sort tuf / hærdet vulkansk aske, og vinmarkerne blev anlagt i terrasser på vulkanernes skråninger op til 450 m.s højde.
Soave-vinene laves på den traditionelle drue Garganega. Klimaet er tempereret, og nat- og dagstemperaturer varierer meget i løbet af året. Dette - sammenholdt med den kølige luft, der strømmer ned fra Alperne - har positiv indflydelse på vinene og er med til at give markante og velsmagende vine, der både har dybde og en klar, sprød stil.
Kun få km. fra Soave har familien købt en Valpolicella-vingård af nyere dato med vinifikationsfaciliteter planlagt af fire familiemedlemmer i 3. generation. Herfra laver de Valoplicella vine og signerer etiketterne på deres værk. Den ligger sydvendt på skråning i terrasser i ca. 300 m.s højde. Nærheden til Gardasøen sikrer et mildt klima, og konstante milde vinde tørrer hurtigt druerne efter nedbør. Jorden er hvid kalk, sort vulkansk jord og en blanding af de to. Rygraden i vinene er de traditionelle druer Corvina, Rondinella og Molinara.
Vinene fremstilles bæredygtigt efter økologiske principper så naturligt som muligt og uden brug af nogen form for kemikalier. De er ikke certificerede, men husets filosofi er at holde naturen i balance og beskytte organismerne i jorden for at opnå sunde og stærke druer, som giver bedre vin.