En vin i perfekt harmoni mellem struktur og elegance med udsøgt frugt og krydderier i duften. Rig, kompleks og vellykket. Til lam, and og ikke for kraftig fuglevildt. Druerne høstes i hånden og sorteres med omhu i kælderen og afstilkes helt eller delvist inden gæring. De udbløder i 15-20 dage, og vinen lagrer 12-14 måneder i fransk eg, hvoraf 30-40% er ny eg.
Volnay Caillerets ligger i Volnay i Côte de Beaune. Det siges, at de, der ikke ejer vinstokke på Caillerets, ikke ved, hvad Volnay kan producere. Det er en premier cru mark, som Bouchard Père & Fils er meget stolte af, da det var den første mark de købte, helt tilbage i 1775. Ejeren var familien Carnot, der stadig hædres på flasken ved også at kalde vinen for "Cuvée Carnot". Bouchard Père & Fils ejer 3,76 hektar af denne fantastisk mark, som ligger på en meget stenet skråning; heraf navnet.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Bouchard Père & Fils siden 2006. Bouchard Père et Fils blev stiftet i 1731 og er en af Bourgognes ældste vinproducenter. Den første vinmark blev købt i 1775 af Joseph Bouchard. I dag er Bouchard Père & Fils den største vinmarkejer i Côte d'Or, hvilket betyder, at huset blandt andet råder over 12 hektar Grand cru-, samt 74 hektar Premier cru marker.
I 1995 købte Joseph Henriot Bouchard Père & Fils. Han lagde massive ressourcer i at renovere huset fuldstændigt. Vineriet ligger i Savigny-lès-Beaune og er en 3-etagers underjordisk bygning, hvor tyngdekraften sørger for at transportere vinen igennem de forskellige processer i vinifikationen. Der er over 100 gæringskar og en lagringskælder med plads til 4000 egefade næsten 10 m. under jorden – kort og godt et topmoderne vineri, hvor husets mange vine hver især kan udvikle sig og udtrykke det unikke terroir, de kommer fra.
Artémis Domaines, der ejer en portefølje af nøje udvalgte eksklusive vinproducenter, overtog i 2022 Henriot-gruppen og dermed Bouchard Père & Fils. Samtidig traf de en markant beslutning om at stoppe produktionen af negociantvin, hvilket reducerede deres årlige produktion fra 2 mio. flasker til 600.000-700.000 flasker. Dette var et vigtigt skridt i deres bestræbelser på at positionere sig som en af de førende producenter i Côte de Beaune. Frédéric Weber fortsætter som Chefvinmager med Christophe Bouchard som højre hånd med ansvar for markarbejdet.
Husets adelsmærke er, at man - trods det store udvalg - formår at få hver vin til at udtrykke sin særlige oprindelse og karakter på alle niveauer.