Dette er "husets Riesling". Helt tør, mineralsk sandstensvin, med lidt citrusskal og en lille snert af bitterstof i finalen, som gør sig godt med mad. Kun 1,6 g. restsukker / l. Fisk og lyst kød: ja tak! Erfaring viser, at den udvikler sig yderligere over nogle år i kælderen. Druerne kommer fra 2,2 hektar på mineralrig jord over sandsten, ved foden af Wiebelsberg Grand Cru; lidt mindre stejl og med lidt rigere overjord end topmarken.
Denne vin blev tidligere solgt under navnet "Andlau Riesling", men lovgivningen for "Villages" vin er blevet ændret i Alsace, og myndighederne i Andlau accepterer ikke de nye regler, og derfor må Kreydenweiss ikke længere kalde vinen for Andlau. Kreydenweiss leger i stedet med ordene i navnet på vinen: "Au Dessus de la Loi" betyder oversat fra fransk: "Over loven". Det refererer til hovedparcellet, hvorfra druerne kommer til vinen, "Ober Gesetz", som betyder "over loven" på Alsacisk, og på den måde er navnet både en reference til navnet på parcellet og en hentydning til myndighederne. Vinen lavet på præcis samme måde som før.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Kreydenweiss siden 2014. Marc Kreydenweiss var pioner for biodynamisk drift i Frankrig, og sønnen Antoine har videreført projektet fra 2007: lave høstudbytter, minimum intervention, kun naturlig gær og lang skindkontakt før tapning direkte fra fadene. Jordbunden varierer meget mellem lokationerne; karakteristisk for et foldebjerglandskab som Alsace. Målet er jordbundens størst mulige aftryk på vinen i samspil med druesorterne. Hovedparten af de 13,5 ha. marker ligger indenfor 10 km. fra kælderen i Andlau, ca. midt mellem Colmar og Strasbourg. Kan man tale om fællestræk ved vinene, må det være ekstrem renhed og udtalt mineralitet. Mange med fine udviklingsmuligheder, de bedste også på den lange bane.
Domænet har del i fire Grand Crus: Wiebelsberg, Moenchberg og Kastelberg i Andlau samt Kirchberg i Barr.
Men det er ikke mainstream vine. Efter besøg og smagning i 2016 skrev Rene Langdahl i Gastro 2016: "Marc og Antoine Kreydenweiss forvandler stene til vin, nærmest bogstaveligt talt. Og vores vinskribent er rystet efter smagningen. Rystet på den gode måde, altså!" ..." Vinene er ikke for Alsaceklassicister, men mere for søgende, opdagelsesrejsende, modige vinmennesker... Hvordan gør han det?"