Lækker fylde fra Chardonnayen. Fyldig og inviterende duft af hvide frugter og en skøn sammensmeltning af citrus, hasselnødder og et let eksotisk frugtagtigt præg efterfulgt af en lækker blød smag med mineralske toner, friske hvide frugter og en flot afbalanceret syre. Druerne vokser i kalk og ler, presses nænsomt og lagrer på fad, hvor de også får malolaktisk gæring. Vinen ligger med gærresterne i 18 måneder og omstikkes ikke. Efter endt lagring hviler vinen yderligere i 6 måneder inden den får en let filtrering og tappes. Herlig som apéritif og til grillet fisk. Navnet på vinen, "2 Dindes" ("de to kalkuner") er det kælenavn, som Antoine og hans hustru, har kaldt deres to døtre, og vinen cementerer således deres kærlighed til dem.
Erik Sørensen Vin har arbejdet med Domaine Olivier siden 2024. Domaine Olivier blev grundlagt i slutningen af 1960'erne af Hervé Olivier, der havde fået overdraget nogle vinstokke fra sin bedstefar. Gennem årene udvidede Hervé domænet gennem køb af eksisterende parceller og ved beplantning af nye vinstokke - først i appellationen Santenay og sidenhen Savigny-les-Beaune, Pommard og for nylig Rully.
Nogle af de eksisterende parceller er gamle terroirs, der har givet domænet mulighed for at producere gedigne røde og hvide vine, der har vundet anerkendelse i Bourgogne. Domænet har specielt været interesseret i at fremme gamle terroirs i Santenay, der historisk har været kendt for produktionen af hvidvin, og det har bidraget med at gøre domænet til den vigtigste producent af hvidvine i Santenay. Deres stil er klassisk på en lækker, saftig og gedigen måde.
I 2003 overtog Antoine Olivier vingården efter sin far. Antoine har fortsat det omhyggelige arbejde med at lave gedigne vine, hvor nøgleordene er respekt for miljøet og glæden ved at lave stor vin for andre. Fra mark til kælder lægges der konstant vægt på kvalitet og fornøjelse. Ifølge Antoine begynder kvalitet med respekt for og gennem et sundt terroir og miljø. Antoine har i flere år dyrket markerne økologisk af respekt for miljøet og for at kunne give en sund arv videre til sine efterkommere, og fra 2023-årgangen er vinene certificeret økologisk.
Høsten foregår i hånden og druerne lægges i små kasser, så de ikke beskadiges under transporten til vineriet. Her sorteres de blå druer omhyggeligt, før de lægges i gæringskarret. Druerne afstilkes enten helt eller delvist afhængig af druernes modenhed og den ønskede vinstil. Vinificeringen varer omkring 3 uger i åbne rustfrie stålkar med jævnlig overpumpning af mosten. Herefter føres vinen på fade, hvor den ligger i minimum 12 måneder.
Til hvidvinene presses druerne direkte med en traditionel mekanisk presse, og mosten føres til tønder, hvor gæringen finder sted i løbet af nogle uger. Mosten omrøres jævnligt under gæringen og bliver efter endt gæring liggende 12 måneder på tønder med bærme. Efter endt lagring stabiliseres vinene i kar i nogle måneder inden tapning, som sker ca. 18 måneder efter høst. De røde vine klares og filtreres ikke. Hvidvinene filtreres let.