Les Clos er den mest ikoniske mark i hele Chablis. Grunden til dens berømmelse findes i historien, da Les Clos er en af de første vinmarker i Chablis. Derudover er den med sine 24,8 hektar også den største Grand Cru. Navnet "Les Clos" (fra fransk: 'indhegning') refererer til den mur, som indhegnede marken i gamle dage, men som desværre ikke står der længere. Man kan også finde navnet "Clos" på de andre franske vinetiketter rundt omkring (eksempelvis Clos de Beze eller Clos de la Mousse), og så ved man altså, at der er tale om en mark, der er indhegnet!
Les Clos giver de nok mest fyldige og generøse Chablis vine, der udvikler sig helt sublimt på flaske. Marken har et af de luneste mikroklimaer i et køligt område. Vinene kan beholde deres mineralitet og kraft mange år efter frigivelsen, så gem bare disse vine i kælderen.
William Fevre er en af de førende producenter i Chablis med kvaliteter på øverste hylde. William Fevre grundlagde domænet i 1959 med blot 7 hektar. Gennem årene har huset opkøbt flere parceller, og det ejer i dag 78 hektar, der alle ligger i det historiske Chablis. Heraf er 15,9 hektar Premier Cru og 15,2 Grand Cru. De ejer parceller på 6 af 7 Grand Cru marker.
Domænet arbejder passioneret for at skabe perfekte Chablisvine. De har med succes holdt fast i familiens vigtige værdier, og ikke mindst respekten for regionens unikke terroir, samtidig med at de har skabt et moderne vineri, hvor de skaber uimodståelige Chablisvine.
I 1998 blev domænet overtaget af familien Henriot, der ansatte vinmager Didier Seguier fra Bourgognehuset Bouchard Père & Fils. Han ændrede husets stil til den vi kender i dag, som er ekspressive vine med udtryk af deres individuelle unikke terroirs.
I juli 2023 kom William Fevre ind i den prestigefulde Bordeaux familie, Domaines Barons de Rothschild Lafite, der bl.a. ejer flere vinslotte i Frankrig, som alle har lange familietraditioner med fokus på detaljen i vinfremstillingen. Alle marker i organisationen dyrkes økologisk, og slottene deltager aktivt i at fremme bæredygtig udvikling i lokalområderne.
Med over 80 parceller på Kimmeridge kalk har Seguier rigelig med kombinationsmuligheder at arbejde med. Hvert parcel vinificeres separat, og han har reduceret brugen af ny eg fra omkring 20% til 5%. Vinens potentiale ligger i dens sanselige påvirkning – for Chablis er denne afledt af vinens terroir, der skaber friskhed og mineralitet, kombineret med vinmagerens formåen, mener William Fevre. Vinen byder på et væld af smagsnuancer, perfekt balance og et unikt udtryk af friskhed og elegance. I Chablis fra William Fevre får du et imponerende glas vin, perfekt til selvforkælelse og deling.